Анджелина Джоли се завърна на екрана неузнаваема

Анджелина Джоли не се беше появила на екрана от филма "Край морето" през 2015 г., където играе с бившия си съпруг Брад Пит, а също така е режисьор. Но ето, че Анджи се завръща. Тя започна снимките на продължението на "Господарката на злото", заедно с Ел Фанинг и Мишел Пфайфър. Излизането на екран се очаква през 2020 г., припомня БГНЕС.

Тя също така е приела ролята на Роуз в "Come Away" на Бренда Чапман - филм фентъзи. Двамата главни герои в лентата са брат и сестра, които се опитват да помогнат на родителите си да преодолеят смъртта на по-големия им син. Анджелина Джоли играе майката на Алис и Питър, докато Дейвид Ойелоу играе бащата.

За целите на филма на Бренда Чапмън "Come Away", Анджелина Джоли се преобрази. Всъщност нейният партньор е публикувал в инстаграм селфи с целия екип от снимачната площадка, на която виждаме Анджи. Тя е в рокля викториански стил с вълнообразна руса перука. Актрисата е неузнаваема. Не за първи път тя се преобразява за роля във филм. Като истински хамелеон, например, Анджелина Джоли игра роля на майката на чудовище в "Беулф" на Робърт Земекис (2007), където кожата и е покрита със злато. Тя също така се превъплъти в самоубийствен социопат в "Луди години" на Джеймс Манголд (2000 г.), където е с тъмни очи и изсветлена коса Тази роля й спечели „Оскар“ за най-добра актриса в поддържаща роля. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене