Веско дебелее от любовни баклави

Певецът си избира жени кулинарки, обича да похапва обилно

Веселин Маринов е олицетворение на великата фраза, че любовта на мъжа минава през стомаха му.

Много жени минаха през живота на певеца - блондинки и брюнетки, младички и на средна възраст, но едно не се промени в критериите му за идеалната половинка - всичките приятелки на Веско са засукани кулинарки, които го глезят с вкусни гозби и изкусителни десерти.

"Напълнях от любов, така е, когато човек е спокоен и щастлив. Любовта дава спокойствие. Това е нещо, което не може да се опише, то е вътре в душата. Всеки мъж, когато нацели жената на живота си, си личи. Той става по-спокоен, щастлив или напълнява леко като мен." Тези думи са на Маринов в края на концерта му в Поморие миналия месец. Видимо изпълнителят е качил килограми и по-трудно се придвижва на сцената.

Като нова изгора на Веско се спряга Веселина Пеева, която категорично отказва да потвърди дали има връзка с певеца. Но всички около нея я познават като майсторка на кулинарните изкушения. И вероятно бързо е спечелила сърцето (и стомаха) на любимеца на няколко поколения българки.

С уменията си в кухнята блесна и една от най-бележитите бивши приятелки на Веско - русенката Първолета, която беше с две десетилетия по-млада от изпълнителя.

Легендарен момент беше, когато младата изгора приготви секси баклава за любимия си мъж. Облечена във възбуждаща червена рокля и обула червени обувки на висок ток, мадамата точеше, подреждаше и печеше баклава за любимия. А той я снимаше, докато се вихри в кухнята. Баклавата е била с много захар и локум, което е истински афродизиак. Какво е ставало след консумацията й, можем само да гадаем и завиждаме.

Красивата русенка е способна да приготвя всякакви ястия и десерти, с които да угажда на половинката си.

Първолета готвеше за Веско
Първолета готвеше за Веско

"Освен че готви умопомрачително страхотно и вкусно, Първолета винаги се старае да изпробва и учи нови рецепти. Обича да се глези и да си угажда много по отношение на храната. Предполагам, че и Веско е бил щастлив от сръчността на гаджето си", признаха пред вестника хора, които са се докоснали до сготвените шедьоври. Любимите й храни са сьомга и суши, които също влизат в менюто на Маринов. Най-голямата страст на певеца си остава италианската кухня, като на първо място са любимите му спагети (виж в карето неговата лична рецепта). Също така похапва пица и лазаня, като предпочита да са постни и заменя месото със зеленчуци.

Първата съпруга на Веско - Мария, която е и майка на дъщеря му Йоана, преди години също му угаждала на кулинарните желания. Към днешна дата двамата са разведени, но покрай дъщеря си останали приятели.

Любовта на Веско към похапването си има обяснение - още от малък той се радва на гозбите на майка си и се научава да цени храната. И да я консумира в огромни количества. "Убеден съм, че една вечер при майка ми удължава с месеци живота й. Тя е възрастна, ръцете й треперят, с два бастуна, но такава супа прави, дето никой не е ял през живота си", казва Веселин, който всяка седмица пътува до родния си град Полски Тръмбеш.

Певецът обича спагети без месо
Певецът обича спагети без месо

Спагетите на барда

Необходими продукти:

- 200 г спагети без глутен

- една тиквичка

- 10 г кедрови ядки

- 10 г бадеми

- две скилидки чесън

- 10 листа босилек

- връзка рукола

- зехтин

- сол

- черен пипер

Начин на приготвяне:

Сваряваме спагетите в подсолена вода. След това счукваме бадемите и кедровите ядки. Добавяме чесън, листа босилек, рукола, сол, зехтин и черен пипер. С получената смес заливаме спагетите. Тиквичката се нарязва на кубчета и се запържва в тиган, след което се добавя към порциите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене