Пенант на крачка от развод

Алис Гудуин за малко да стане пак госпожица

Телевизионното риалити, еквивалент на нашия "ВИП брадър" в Англия, едва не развали брака на бившия футболист на "Арсенал" и "Ливърпул" Джърмейн Пенант и красивата моделка Алис Гудуин. Двамата се явиха в телевизионно студио, където споделиха за емоциите, които са ги владели покрай шоуто.

Причина за семейния скандал станала свалката, която Пенант си заформил с друга участничка в предаването - 21-годишната Клоуи Ейлинг. Разбира се, сценаристите не само че не спестили излъчването на закачките, ами дори акцентирали на тях само и само да вдигнат рейтинга.

Джърмейн Пенант влиза във "ВИП брадър", без да подозира какво го очаква
Джърмейн Пенант влиза във "ВИП брадър", без да подозира какво го очаква

Джърмейн бил откъснат от външния свят, каквито са правилата на формата, и така и нямал представа в каква светлина е бил показван и какви са били коментарите за действията и думите му. Но красавицата, която го чакала у дома, следяла предаването и представянето на любимия си и направо побесняла от действията му.

Когато Пенант напуснал шоуто, очаквал пред къщата да го очаква съпругата му, но тя не била там. "Попитах агента си къде е жена ми, но той дори не трепна, все едно бе от лед. После, когато се прибрах у дома, Алис бе истински враждебна. В дните след това цялата обстановка стана много лоша", коментира Пенант.

"Бях бясна от действията му. Но през цялото време си давах сметка, че това е шоу и Джърмейн и онази жена не са имали наистина интимни отношения. Но пак бях бясна. Нещата се успокоиха, той е прекрасен човек и съпруг и му простих. Но тогава наистина бяхме на крачка от развод", откровена е Алис.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене