Гришо пропуска турнира в София

Димитров разочарова феновете в София

Григор Димитров отново ще пропусне тенис турнира в София в началото на следващата година. Световният щ9 в ранглистата вече е направил програмата си за следващите месеци, но за съжаление на феновете състезанието пред родна публика не влиза в плановете. Григор потвърди, че ще играе на турнира в Ротердам от 12 февруари, докато този у нас започва седмица по-рано. Димитров участва само в едно от трите издания на "София Оупън" до този момент. През 2017 г. той спечели титлата след победа над Давид Гофен на финала. Все пак организаторите се надяват Гришо да промени решението си и до последно ще пазят "уайлд кард" за него.

Гришо има проблем с косата
Гришо има проблем с косата

В отсъствието на най-добрия ни тенисист голямата звезда в София ще е бившият щ1 Анди Мъри. Заради контузии в последните месеци британецът изпадна до 263-то място в ранглистата и сега има огромна нужда от трупане на точки. Има минимален вариант в България да пристигне и Новак Джокович. Това ще стане само ако сърбинът отпадне рано на откритото първенство на Австралия.
Същевременно Григор шашна феновете си с нова прическа. Българинът е с изключително къса коса, но по-притеснителното е, че изглежда тя опадва и най-добрият ни тенисист оплешивява. Димитров се завърна към тренировките, след като излекува контузия в глезена. Той се готви в Италия под ръководството на легендата Андре Агаси. Следващият турнир за Гришо е надпреварата във Виена от категорията АТР 500. Тя започва на 22 октомври.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене