740 човека ръкопляскаха на крака в Чикаго на постановката “Агенти”

Актьорите на езерото в Мичигън

Постановката “Агенти” не само успя да събере в една зала 740 почитатели на театъра, но и ги изправи на крака, докато бурно ръкопляскат.

Това се случи преди два дни, когато едни от най-талантливите български актьори - Александър Сано, Бойко Кръстанов, Ивайло Захариев, Иво Йончев, Йосиф Шамли, Явор Бахаров, Снежана Макавеева и Робърт Янакиев представиха пиесата в Чикаго. Това е първата спирка от турнето им зад океана.

Вчера излязоха пред публиката в Монреал, а днес са в Торонто. На 23 октомври ще изиграят постановката в Ню Йорк, на 25-и - в Бостън, а на 27-и в Атланта. Ден по-късно ще излязат на сцена във Вашингтон, а последното им представление е в Маями на 29-и.

Преди няколко дни актьорите заминаха от летище София, но преди да кацнат в Чикаго, се прекачиха в Париж. За тези няколко часа Кръстанов и Бахаров поиграха видеоигри. В инстаграм Макавеева шеговито написа: “Париж, благодарим ти, че осмисли времето им преди следващия полет.”

Постановката “Агенти” е режисирана от Владо Пенев. Той не е с актьорите зад океана, защото подготвя спектакъла “Бащата”, с който ще отбележи рождения си ден другата седмица.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене