Явор Бахаров при бившата Тюркмен

Явор и Алекс по времето, когато бяха заедно

Щерката на Фатик го чака в Ню Йорк, Рая беснее от ревност

Секссимволът Явор Бахаров отново е замесен в любовен триъгълник. Той се оказва в обятията на бившата си - Александра Тюркмен, в Ню Йорк, докато настоящата му любима - актрисата Рая Пеева, се пръска от ревност у нас.

Бахаров е на едномесечно турне отвъд океана с постановката "Агенти", на която е режисьор Владо Пенев. Той трябва да се приземи във вторник в Ню Йорк, където вече го очаква Александра.

Явор Бахаров и Бойко Кръстанов участват заедно в "Агенти" на Владо Пенев
Явор Бахаров и Бойко Кръстанов участват заедно в "Агенти" на Владо Пенев

"Айдеееееееее! Нямам търпение! Който е в Ню Йорк, да казва и отиваме", събира публика в социалните мрежи видимо ентусиазираната бивша на Бахаров, която освен със солидно наследство може да се похвали и със завидно светско влияние в мегаполисния град.

Нищо чудно близостта между Алекс и Явор да разклати верността на палавия Бахаров, който се слави с уникални женски трофеи в гилдията.

Това не е първи опит на Александра да демонстрира пред Рая Пеева близостта си с гаджето й. Преди месец красавицата отбеляза Явор на своя снимка с перука и написа: „Канализирам скрития Бахаров в мен“.

Прави впечатление, че актьорът не отговаря на провокациите на бившата си. Близки до Явор и Рая разкриват, че пиперливата актриса никак не е безразлична към задявките на Алекс. Тя му забранила контакт с милионерската щерка, която определено е сериозна конкуренция на актрисата от "Скъпи наследници".

Рая Пеева ревнува
Рая Пеева ревнува

Връзката между Явор и Александра приключва през 2013 година след близо 5 години заедно. Малко след раздялата им Алекс заминава за САЩ, като напуска НАТФИЗ. Още тогава се заговаря, че именно тя е била шута на къдрокосия мачо, който се слави като същински полов атлет. Твърди се, че красивата Александра не само разбива за първи път сърцето му, но и успява да го вдъхнови да пропише поезия. Стиховете, изпратени в SMS-и до Алекс, самата тя без свян публикува в социалните мрежи. Въпреки това лириката не разтопи леденото й сърце. Явно палачинката се обръща и сега Алекс търси вниманието на Бахаров, който тази година взе първата си награда "Икар" за поддържаща роля в представлението "Редки тъпанари" на Русенския театър. С престижното отличие той буквално се завърна с гръм и трясък на театрална сцена и показа таланта си, който дълго време кри зад бунтарско поведение.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене