Съперникът на Кобрата Хюи Фюри впечатлен от красотите на Пловдив (снимки

Хюи Фюри в Пловдив Снимки: Евгени Цветков

Пловдив е един от най-красивите градове, които съм виждал. Радвам се, че мога да разгледам забележителностите му. Това заяви съперникът на Кубрат Пулев -Хюи Фюри, при пристигането си под тепетата. На Римския стадион първи към него се хвърли колекционерът на подписи Стефчо Автографа светкавично му връчи писалка и тетрадка.

Британският шампион не можа да сдържи усмивката си, когато Автографа го нарече Тайсън.

"Ако не вярвах, че ще победя Пулев, нямаше да съм тук. Когато го ударя в лицето, ще разбере кои са най-големите ми предимства", каза Хюи. Така той отговори на предизвикателството на Кобрата, който заяви, че опонентът му го превъзхожда само с английския си. Бащата на английския боксьор Питър, който е негов треньор и го придружаваше в обиколката му из Пловдив, посочи, че очаква добър двубой. След като се разходиха из града, двамата посетиха и боксовата зала до спортното училище.

"Фюри е много опасен противник. Има една-единствена загуба, която бе оспорена. Срещата му с Кубрат е 50 на 50. Букмейкърите дават лек превес в полза на нашия боксьор, но изобщо няма да е лесен мач", посочи мениджърът на Кобрата Ивайло Гоцев. Той е роден в Пловдив, но от 33 г. живее в Лос Анджелис. По негова покана Фюри посещава града. Гоцев очаква пълна зала на 27 октомври и атрактивна среща.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене