Ейми Шумър обяви по сложен начин, че е бременна

Ейми Шумър СНИМКА: РОЙТЕРС

Известната американска комедийна актриса Ейми Шумър обяви по един доста сложен начин, че е бременна с първата си рожба, предадоха Асошиейтед прес и ДПА.

Звездата пренасочи последователите си в Туитър до страничката на своя приятелка журналистка в Инстаграм. Там бе качен фотомонтаж на главите на Шумър и на съпруга й Крис Фишър, сложени върху телата на принц Хари и съпругата му Меган. Кралската дойка наскоро обяви, че очаква през пролетта първото си дете, предава БТА.

Феновете, проследили следата, оставена от Шумър в страничката на приятелката й Джескика Йелин, се натъкнаха и на списък с препоръки на актрисата във връзка с предстоящите избори в САЩ. Накрая тя написа: Аз съм бременна - Ейми Шумър.

Крис Фишър е шеф-готвач. Преди да се запознае с него, Ейми Шумър имаше връзка около година и половина с дизайнера на мебели Бен Ханиш. Те се разделиха през май 2017 г.

Ейми Шумър е единствената жена в топ 10 на класацията на сп. "Форбс" за най-високоплатени комици за миналата година. Тя заема петото място с приходи от 37,5 милиона долара. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене