Ники Илиев и Асен Блатечки играят в постапокалиптична фантастика

Ники Илиев и Асен Блатечки на снимачната площадка заедно с част от екипа СНИМКА: ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА НИКИ ИЛИЕВ

“Асен играе собственик на казино, където се организират нелегални боеве, а аз съм негов боец, който впоследствие се включва към главните герои да им помага в борбата с една организация”, разказва Ники Илиев за най-новата българска постапокалиптична фантастика. Лентата се казва “Шах, мистериозният град” и е дело на студенти, на които Илиев преподава в Нов български университет. “Момчетата са мои студенти. Искаха аз и Асен да играем. Свързах ги. Направих контакт и с разпространителска фирма, така че филмът ще тръгне по кината”, допълва Илиев.

Сюжетът разказва за бъдещ свят, в който група младежи се опитва да се пребори с голяма организация. Тя държи малкото останали богатства на планетата. Режисьор е студентът Любомир Маринов. Ники Илиев и Асен Блатечки вече са заснели своите сцени. Първо минават през Варна, а последните локации са в столичния квартал “Люлин”. “Точно преди снимките бях в Ню Йорк на кино - фестивал и като кацнах на връщане, директно отидох да снимам бойни сцени. Не бях спал 4 дни”, разказва Илиев.

Режисьорът започва работа и по най-новия си филм от следващата пролет. “В Пловдив и на морето ще снимаме малко. Ще бъде зареждащ, позитивен филм, но още е рано да разказвам повече”, добави той.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене