Спират "ВИП брадър"

Нора Недкова се скара с продуцентите заради фризьор

Звездите подлудиха продуцентите с фасони и претенции

Предаването свършва седмица по-рано, веднага почва "Ол старс"

По-рано от предвиденото ще приключи риалити шоуто на Нова телевизия "ВИП брадър".

Финалът ще е следващият петък, 2 ноември. По предварителен график последният епизод трябваше да бъде поне седмица по-късно, на 9 ноември, като се обмисляше дори финал в понеделник - 12 ноември.

Екипът на предаването ще съкрати изявите на ВИП съквартирантите, като ще компенсира зрителите с по-дълго издание на „Биг брадър ол старс“.

Самите съквартиранти също научиха новината, че си тръгват предсрочно, в крачка и останаха изненадани. В среднощния епизод на предаването в понеделник вечер камерите показаха разговор между Стефан и певеца Наско Колев. Двамата оживено коментираха новината, която бяха научили същата вечер.

"Хубаво е, че си тръгваме по-рано. Сигурно финала ще го направят другият петък", изказа предположенията си половинката на Гала Стафан.

Конкретни причини за бързия край не се споменават, но не е тайна, че това е най-трудният сезон досега за продуцентите. Разразилият се скандал с участието на Ванко 1 достигна дори до международната компания "Ендемол", която държи лиценза на формата в световен мащаб. Оттам излязоха с официална позиция, че ще преразгледат условията за подбор на участниците в предаването.

Рейтингите тази година също не са в полза на предаването. Години наред "ВИП брадър" премазваше всяка конкуренция, срещу която се изправи, но последните проучвания показват намалял зрителски интерес.

Фейсбук страницата на предаването прелива от коментари на зрители, недоволни от тазгодишното издание, като не липсват сравнения с предните сезони.

"Миналата година беше толкова яко. Дани и Алекс се сдобриха и се ожениха пред камерите. Сега ни занимават с този смешник Ричард и Розмари", възмущава се потребител. Друг изтъква, че дори шумно представения скандал между Ваня Костова и Ева така и не се случи.

"Кичка и дует "Ритон" как се караха. Тези - първи приятелки", обсъждат жадните за клюки фенове. Според голяма част от зрителите проблемът тази година е бил в подбора на участниците, които така и не са могли да разгърнат интересни черти от характера си.

Хора от екипа на предаването издават, че проблемите в този сезон са били много, а претенциите на родните випове са ги ядосали до краен предел. Всички участнци подписват договори с лични условия, тази година желанията им ескалират и поставят екипа в задънена улица да изпълнява прищевките им.

Нора Недкова бе първа изгонена, но ден преди това изправи продуцентите на нокти. Екипът и плеймейтката си спретват жесток скандал зад кулисите. Причината е, че по договор Нора има право на личен фризьор, но екипът не й го е осигурил навреме.

"Може би прекалено много им угодихме и се взеха за големи звезди всичките", вайкат се от шоуто. Сега ще опитат да компенсират с интересен "ол страс" сезон с предишни участници, защото при неуспех бъдещето на формата е поставено на карта, издават от телевизията.

Гримьорът Кулагин бе в центъра на всички скандали в къщата
Гримьорът Кулагин бе в центъра на всички скандали в къщата
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене