Изхвърлят Стъридж от футбола!

Стъридж се издъни жестоко и може да спре с футбола

Нападателят на "Ливърпул" Даниел Стъридж е заплашен с изхвърляне от футбола! Звездата на "червените" е обвинен от Английската футболна асоциация в нарушаване на правилата относно залагания на мачове. Стъридж е разследван в продължение на 8 месеца. Обвинението е за периода през януари 2018 г., когато той преминава под наем в "Уест Бромич". Нападателят е нарушил две от правилата - за залагане и предоставяне на вътрешна информация, която може да помогне за печалба на трети лица.

Наказанията за подобни провинения са жестоки. Ако бъде доказана вината му, Стъридж може да бъде изхвърлен за 10 години от футбола, което на практика означава край на кариерата му. Според английски медии чрез свои познати нападателят е пробвал късмета си при залози за трансфери и освобождаване на мениджъри. Има съмнения, че нападателят е спечелил дори от себе си. Коефициентът за негов трансфер под наем от "Ливърпул" в "Уест Бромич" е бил 26 в една от букмейкърските къщи.

Стъридж има време да отговори на обвиненията и да даде доказателства за невинността си до 6 часа английско време на 20 ноември. Нападателят категорично отрича да се е занимавал със залагания. "Даниел ще съдейства напълно по време на разследването - написаха от "Ливърпул". - Пред клуба той заяви категорично, че никога не е залагал. Повече коментари по темата няма да бъдат правени, докато случаят не бъде приключен."

Нападателят се завърна в "Ливърпул" от наема в "Уест Бромич" това лято и започна да си връща доверието от страна на мениджъра Юрген Клоп. След скандала по всичко личи, че кариерата на Стъридж при "червените" е приключила. Неговият договор изтича през лятото, като дори и да бъде оневинен или минимално наказан, той едва ли ще остане на "Анфийлд".

Преди година скандалният бивш английски национал Джоуи Бартън бе отстранен от футбола за 18 месеца заради направени 1260 залога за 10 години.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене