Васил Петров пренесе 3000 души в 60-те години в Ню Йорк, Деси Банова с букет за него

Деси Банова и Росен Плевнелиев преди концерта

Васил Петров накара 3000-те души публика в зала 1 на НДК в понеделник да се почувстват, сякаш са в джаз клуб в Ню Йорк през 60-те години. Тогава бе концертът му, на който той изпълни прекрасно свои аранжименти на вечните хитове на Франк Синатра.

В началото публиката видя на големия екран как певецът се издига с хеликоптер над София, а в залата прозвуча музикалната тема от екшъна “Мисията невъзможна”. След това прозвуча смесица от суинг, джаз и боса нова под акомпанимента на All Stars Биг Бенд, дирижиран от Антони Дончев.

Атмосфера на Лас Вегас беше допълнена от балет с 12 изящни балерини, танцуващи в синхрон сред облак от ресни, пайети и пера.

Последваха дуети на Васил Петров с Михаела Филева, Орлин Павлов и Брус Джонсън. Всички те импровизираха и се шегуваха един с друг.

Концертът “Синатра: Вегас” 2 завърши с три биса. Докато Васил Петров пееше класиката L.A. Is My Lady, на сцената при него се качи Деси Банова и му подари красив букет. Тя гледа спектакъла от първите редове със съпруга си - президента Росен Плевнелиев.

Васил Петров пее с Брус Джонсън и Орлин Павлов.
Васил Петров пее с Брус Джонсън и Орлин Павлов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене