Коя е перфектната мантра за всяка зодия

Всеки знак на зодиака има своите недостатъци, но всички ние имаме способността да се учим и да растем. Понякога животът ни може да ни свали на места, които никога не сме искали да бъдем, но когато се нуждаете от това малко натискане, за да ви върнем и да вървим в правилната посока.

Животът е цикъл, който редува добрите и недотам готините моменти и всеки от нас им своя начин да се справи с несгодите.

Ако погледнем обаче звездите за вдъхновение и напътствие, ще видим, че има нещо, което може да мотивира всеки един от нас.

Вярва се, че мантрите, които са кратки думи или песнопения, ни помагат не само да се фокусираме, но и да повярваме още повече в нашите цели. Хората, които вярват в тяхната магнитната сила на привличането, твърдят, че мантрите, които повтаряме, ще привлекат и поканят това, което искаме в живота ни.

Може да звучи невероятно, но нищо не пречи да опитате. Казвайте една (или повече) мантри отново и отново през целия ден или във време на нужда. Може да сте в банята, да шофирате, да медитирате...

Разберете коя мантра е най-подходяща за вашия зодиакален знак.

Овен

Обичате да командвате и имате проблеми с това някой друг да поеме водещата роля. Не обичате да се носите по течението, а когато нямате контрол върху нещата, може да се окаже голямо неудобство за вас.

Мантрата за вас е: Приемете животът такъв, какъвто е, пуснете да си отиде това, което е било, и вярвайте в това, което може да бъде.

Целия текст четете тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене