Графа с два концерта в зала 1 на НДК

Графа снима последното си видео в Индия.

Певецът ще изпълни свои

популярни хитове и

най-новото си парче “Огън”

на 27 и 28 ноември

След броени дни - на 27 и 28 ноември, Влади Ампов-Графа ще направи два концерта в зала 1 на НДК.

Преди година и половина той напълни “Арена Армеец”, а спектакълът, който бе подготвил за почитателите си, по нищо не се отличаваше от изявите на световните звезди. “Предизвикателство е да се направи нещо различно,

трудно се

надскача

такъв концерт”,

казва Графа за новия проект, който подготвя. Не само визуално, но и в музикално отношени събитието в два поредни дни ще бъде различно от миналогодишното. В новия сетлист ще влязат както много от популярните му хитове, така и парчета, които не представи в “Арена Армеец”. Сред тях са “Седемте езера”, “Надежда”, “Квартални джентълмени”, “Изкуствен елемент”. Ще включи и кавър на песен, която Графа е написал за Мария Илиева - “Идваш към мен”.

За първи път публиката ще чуе на живо най-новия му сингъл “Огън”.

Той излезе преди броени дни, а за заснемането на видеото певецът пътува чак до Индия заедно с режисьора Башмоушън. Цялото шоу ще продължи точно два часа.

“Реших да направя събитията в зала 1 на НДК и от някакъв вид носталгия. Там беше първият ми голям, самостоятелен концерт в зала, който беше през 2006 г. След това съм се връщал там отново много пъти, но след “Арена Армеец” исках да направя отново нещо специално”, разказва Влади Ампов-Графа.

Програмата, която ще види софийската публика, е

представяна

в Пловдив,

Варна и Бургас

това лято. Всъщност певецът и екипът му решават да направят тези концерти, след като вече имат дати за София, обявени преди месеци. На всички изяви Графа е с голяма група музиканти. С него на сцената са Краси Тодоров - пиано, Миро Иванов и Васил Крумов - китари, Борислав Бояджиев - барабани, Александър Обретенов - бас, Венци Трифонов - духови, и ЛаТиДа - беквокали.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене