По волята на покойник: Свалят кожата му, за да изложат татуировките му на стената

Снимки: Cheryl Wenzel/ Личен архив

Вдовицата на канадски татуировчик изпълни предсмъртното му желание, като големи части от кожата му бяха свалени и консервирани, за да бъдат окачени на стената неговите татуси, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА.

41-годишният Крис Уензъл бил нелечимо болен и знаел, че скоро ще умре. Той помолил съпругата си, след като се спомине, неговата кожа да бъде свалена и запазена, преди тленните му останки да бъдат кремирани. Последното желание на Крис било неговите деца и внуци да се радват на татуировките му, дълги години след като си е отишъл от този свят.

По-голямата част от тялото на покойника била покрита с татуировки. Преди да почине Крис страдал от язвен колит, заболяване при което се получава увеличен и нередовен сърдечен ритъм.

След кончината му, съпругата му Черил намерила компания в САЩ, чиито бизнес е запазването на татуировките на покойниците. За да бъдат спасени татусите на Крис били необходими три месеца упорит труд. Черил, която приживе е била татуирана от съпруга си, също щяла да пожелае татусите й да бъдат консервирани след смъртта й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене