Сузанита се събра с Лудия

Сузанита и Сашо пак са заедно

Напук на клетвите, които бълваше по адрес на бившия

Животът на щерката на Орхан Мурад стана като от турски сериал

Какво ли не прави Сузанита, за да се говори и пише за нея. Щерката на Орхан Мурад май излъга за цялата драма около гаджето си Сашо Лудия. Певицата говореше, че той е затворена страница и е изпуснал питомното, за да се хване с дивото. Тя дори изтри всичките им общи снимки, но се оказа, че всичко е било фарс.

15-годишната изпълнителка отново се събра с бившия, въпреки че допреди няколко дни не спираше да го плюе, хули и бълваше обиди и закани по негов адрес. Тя дори публично призна, че Сашо я е пребил и това е причината да се разделят. От няколко седмици Сузанита навсякъде разправя, че не иска и да чуе за бившия. Но се оказа другояче. Тя е по-влюбена от всякога в Александър.

Скандалната певица публикува снимка от нощно заведение, където влюбените гълъбчета купонясват и поливат поредното началото на връзката си.

Един от феновете на Сузанита съзря измамата и веднага реши да попита защо е бил целият театър около раздалата.

"За да има за какво да си говорите - бе отговорът на скандалната певица. - Историята ни е интересна и безкрайна. Ние не сме играчи, ние с него определяме правилата. Никога не сме се разделяли", добави още Сузанита.

Младата певица за пореден път изригна и срещу уж "заместничката" й в леглото на Сашо.

"Тя не става и за една вечер. Когато бяха заедно, със Сашо си пишехме постоянно. Няма как да ревнувам от човек, който слага тениска на някоя фирма и отива на дискотека. Тя е евтино менте", избухна Сузанита.

За да затвърдят връзката си, Сузанита и Александър решиха да се откъснат от големия и шумен град и да прекарат няколко дни в планината. Те поеха към Родопите, където да се нарадват един на друг, тъй като не са се виждали известно време.

Припомняме, че певицата бе изпратена от родителите си в Италия, където има роднини. Сузанита бе изолирана и разделена с най-близките си хора. Майката и бащата на ексцентричната изпълнителка решиха да откъснат щерка си от реалния живот, тъй като смятаха, че доста й се е насъбрало на главата. Певицата не издържа дълго време във вилата в италианското селце и побърза да хване първия възможен самолет за България.

След като се върна от Ботуша, чалгаджийката се пръска от участия. През уикенда щерката на Орхан Мурад се качи на една сцена с Галена. 15-годишната Сузанита сътвори истински купон с колежката си. Двете направиха незабравимо шоу и провокираха яко гостите на нощното заведение с оскъдното си облекло.

"Познавам я от дете. Винаги ми е била любимка", похвали колежката си Сузанита.

Щерката на Орхан Мурад знае как да направи сензация
Щерката на Орхан Мурад знае как да направи сензация
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене