Наум Шопов поиска ръката на Теа Минкова на рождения ѝ ден

Влюбените Наум Шопов и Теа Минкова

Тя каза “да”, написа в

инстаграм актьорът, който

вече е дипломиран лекар

С нежен пръстен от бяло злато и диамантче, на писта за дрифт актьорът Наум Шопов предложи брак на дългогодишната си приятелка Теа Минкова навръх 26-ия ѝ рожден ден на 17 ноември.

“Тя каза “да”, написа малко по-късно Шопов в инстаграм, където пусна снимка как е на колене пред годеницата си.

Никой от близките им не знаел какво подготвя младежът за любимото си момиче на този ден. Тя също няма представа. Той сам организирал всичко, не споделил дори с близначката ѝ Ая, разказват техни приятели. Завел я на пистата за дрифт - и на двамата шеметното въртене с кола им е страст. Когато хубавата Теа излиза от автомобила, Шопов коленичи пред нея.

“Много е странно как може в живота ти да влезе един на пръв поглед случаен човек, но с времето да стане толкова важна част от него, че да не искаш да си представиш абсолютно нищо без него”, написва актьорът на тяхна обща снимка в социалната мрежа.

Двамата са заедно от повече от пет години, но се познават още от училище. Любовта им пламва, след като случайно се срещат при Софийския университет “Св. Климент Охридски”.

Синът на Христо Шопов и внук на легендарния Наум Шопов също носи в гените си артистичен талант, макар и да няма намерение да става актьор. Въпреки това той влезе в ролята на д-р Борис Тасев в сериала “Откраднат живот”, поканен от продуцента на филма Евтим Милошев, защото следваше медицина. Междувременно завърши и вече е дипломиран лекар.

Наум Шопов коленичи пред любимата си, за да поиска ръката й.
Наум Шопов коленичи пред любимата си, за да поиска ръката й.
Годежният пръстен на ръката на Теа е от бяло злато с диамант.
Годежният пръстен на ръката на Теа е от бяло злато с диамант.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене