Италиански ортопед - звезда в социалните мрежи, жени се контузват, за да ги прегледа

Снимки: Инстаграм/Джовани Анджолини

 37-годишният лекар от Сардиния Джовани Анджолини беше избран единодушно за най-очарователния и най-сексапилния доктор в Италия от последователите на социалните мрежи.

Ортопедът, роден в Каляри, но работещ в Сасари, се превърна неволно в звезда, след като публикува своя снимка в близък план, за да рекламира новия си ортопедичен кабинет.

Стотици хиляди италианки останаха като хипнотизирани от зелените му очи и от снажната му фигура, очертаваща се под бялата престилка.

„Докторе, мисля, че от днес ще имам все повече болки в гърба”. Коментари от този род заливат профила на лекаря в инстаграм, където има над 260 000 последователи.

„Надявам се, че няма да има такива, които нарочно ще контузят краката си, за да се преглеждат при мен. В такъв случай ще ги лекувам, но после ще ги пращам при психиатър”, каза докторът пред вестник от Сардиния.

Лекарят е известен и като доктор Джи (от Джовани) заради участията си в тв предавания. Той води и свое медицинско предаване по канал ТV2000, озаглавено „Добър вечер, докторе”. „Използването на телевизията и социалните мрежи ми дава възможност да популяризирам работата си”.

Доктор Анджолини е завършил медицина и специализирал ортопедия с отличие и може да работи и в сферата на УЕФА.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви

Напишете дума/думи за търсене