Нови снимки на принц Чарлз и принц Луи умилиха феновете на кралското семейство

Кадър от фотосесията за рождения ден на принц Чарлз, заснет с цялото си семейство Снимка: Ройтерс

 Нови снимки от фотосесията за рождения ден на принц Чарлз показват най-малкия член на кралското семейство да се закача с дядо си, докато всички се забавляват на невинната му игра, пише "Дейли мейл".

Двете очарователни снимки очароваха потребители в социалните мрежи, които с нетърпение очакват да видят колко е пораснало бебето на Уилям и Кейт. 

Според близки до принца, той е по-щастлив от всякога с трите си внучета и очаквайки четвъртото.

На втората снимка Чарлз е видимо доволен, прегръщайки най-малкото си внуче. Принц Луи се усмихва лекичко, вероятно на майка си.

"Той не е от хората, които помагат в сменянето на пелени. Но често сяда с децата на пода, за да си поиграят", споделя Камила за съпруга си и неговите задължения на дядо.

Според нея Луи доста често "сграбчва" дядо си за носа. 

"Хората не го виждат като човек, който би се търкалял с децата на пода, но той го прави. А малкият Луи винаги го скубе или щипе, но той не се ядосва, обожава го. Чарлз наистина обича децата", разказва още съпругата на бъдещия британски престолонаследник.

Снимките са заснети от кралския фотограф Крис Джаксън, който от години работи с принц Чарлз и участва в проекти за рождения му ден.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене