Дивна се завърна

Певицата се качи на сцената след жестоката катастрофа с Кристин Илиева

Дивна се завърна на сцената! Месеци след като певицата за малко не уби моделката Кристин Илиева, тя отново се появи пред публика.

Певицата на сцената на благотворителния концерт
Певицата на сцената на благотворителния концерт

Първата изява на Дивна бе в родния Русе. Младата певица се включи в благотворителен концерт за тежко болни учители. С изявите си на сцената Дивна показа, че вече е продължила напред и е преживяла шока от случилото се.

Изпълнителката изпадна в депресия след катастрофата, причинена от нея. Тя управлява автомобил, който излиза от пътя. Дивна се отървава с леки наранявания, но нейната спътница Кристин едва не загива. Моделката има множество травми - най-вече на краката. След куп операции Илиева вече се движи сама с помощта на патерици.

Кристин Илиева
Кристин Илиева

Благоприятното развитие с Кристин кара Дивна да се чувства все по-добре. След катастрофата младата певица се покри и не приемаше публични изяви... до онзи ден.

Дивна показа, че вече е преживява тежките моменти и се чувства отново добре. След месеци на тежка депресия тя отново се чувства щастлива.

Дивна отново е щастлива
Дивна отново е щастлива

"Не спирайте да вярвате в себе си и в това, че нещата ще бъдат наред. Всичко ще бъде наред, аз ви го обещавам, защото това, че мога да бъдат тук, с вас, и да изпея тази песен, означава, че нещата ще се оправят", бяха първите думи на Дивна.

След катастрофата отношенията между певицата и Кристин охладняха. Двете не са толкова близки както преди, но все пак таят топли чувства.

"Обичам я - призна в интервю Илиева. - Когато се видяхме за първи път, двете се разплакахме. Вече не сме толкова близки", добави моделката, която продължава с борбата да може да ходи сама.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене