Меган Маркъл запретна ръкави и готви благотворително (Снимки)

Меган Маркъл Снимки: Ройтерс

От годежа й с принц Хари, за Меган Маркъл се знае, че е ненадмината в кухнята. Херцогинята на Съсекс притежава невероятни кулинарни умения, а в интервю след годежа тя сподели, че е получила предложението за женитба докато заедно с Хари правели печено пиле, пише "Дейли мейл".

Днес Меган Маркъл доказа, че задълженията в кухнята й доставят удоволствие. Тя посети обществената кухня, която я вдъхнови да подкрепи издаването на готварска книга, с която да се съберат средства за проект, лансиран след пожара в "Гренфел тауър" в Лондон, при който загинаха 71 души.

Проектът бе създаден през лятото от жени, които търсеха място да сготвят топла и прясна храна за пострадалите при пожара, опустошил 24-етажния жилищен блок в западен Лондон.

Маркъл бе посрещната топло от координаторката на проекта, с която се прегърнаха топло на входа на сградата. Меган загърби формалностите веднага щом влезе в кухнята. Херцогинята запретна ръкави и се включи в приготвянето на няколко ястия.

"Всичко започна с една идея и се получи нещо голямо. Гордея се с вас", обърна се тя към присъстващите.

Новата книга, озаглавена "Заедно: Готварска книга на общността ни", включва 30 рецепти от ползватели на обществена кухня в центъра на мюсюлманското културно наследство "Ал Манаар". За два месеца, откакто е пусната в продажба, са продадени 40 хиляди копия във Великобритания, като по този начин са спечелени 210,000 паунда.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене