Херцогините в бургунди! Кейт и Меган с еднакви тоалети в различни части на Лондон

Вчерашният ден бе един от натоварените за съпругите на британските принцове Уилям и Хари. И Кейт, и Меган присъстваха на различен ангажимент, свързан с кралските им задължения. Дори от разстояние, двете херцогини демонстрираха връзка помежду си, появявайки се в различни части на Лондон с тоалети в един и същ цвят.

"Херцогините в бургунди" пише "Пийпъл", коментирайки популярния есенен нюанс, на който бяха заложили Кейт и Меган. Двете носеха палта в нашумелия от миналата година тъмен нюанс на червеното, а в тоалетите им освен бургунди се прокрадна и черното. Херцогините споделиха и една и съща прическа - косите им, разделени на път, бяха вързани на ниска конска опашка. 

Мидълтън прекара вчерашния следобед в Лондонския университетски колеж, където се запозна с проучвания в областта на неврологията. Пред нея учени демонстрираха резултати от изследване за това как ранните преживявания оформят мисленето на децата и тяхното психическо здраве. Кейт, която не веднъж се е появявала с тоалети, които е обличала преди, и сега заложи на облекло от 2012 г. Херцогинята на Кеймбридж умело съчета черна блуза тип поло със сако и пола в есенния нюанс на червеното.

Маркъл пък посети обществена кухня, свързана с благотворителната й дейност. Източник, близък до херцогинята, споделя, че тя е избрала широка рокля, за да прикрие коремчето си и акцентът да не пада върху бременността й, а върху дейността на организацията.

От двореца Кенсингтън отказаха да коментират дали Кейт и Меган са се наговорили да изглеждат еднакво или това е просто случайност.

Снимки: ройтерс
Снимки: ройтерс

Меган Маркъл и Кейт Мидълтън Колаж: 24 часа
Меган Маркъл и Кейт Мидълтън Колаж: 24 часа
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене