Амал и Джордж Клуни най-сетне показаха близнаците (Снимки)

Амал и Джордж Клуни СНИМКА: инстаграм/amalclooneyofficial

Амал и Джордж Клуни успяха да запазят децата си далеч от центъра на медийното внимание след раждането им през юни 2017 г. Тези, които опитаха да се сдобият със снимки на близнаците Александър и Ела, всъщност се сдобиха с глоба. Но наскоро неочаквано Амал, престижната адвокатка по човешките права, се разходи из улиците на Ню Йорк с децата си, позволявайки за пръв път да се видят лицата им. Александър невероятно прилича на баща си, докато Ела, макар и подобна на актьора, е наследила известни черти на майка си, пише испанското издание „Ел Паис”.

Малко след раждането на близнаците френското списание „Воаси” публикува на корицата си техни снимки, заради което отнесе глоба. "Миналата седмица фотографите на списание „Воаси” прескочиха нашата ограда, качиха се на нашето дърво и снимаха без позволение децата в къщата ни. Нека не се заблуждават, че ние ще предприемем законови мерки, защото безопасността на нашите деца го изисква", разказа тогава пред списание „Пийпъл” Джордж Клуни.

Носителят на Оскар за най-добър актьор за ролята си в „Сириана” не говори често за рожбите си, но когато го прави, разказва любопитни анекдоти, например за избора на имената им. "Знаехме, че децата ще растат под лупа и че всяко тяхно движение ще бъде съдено, затова решихме, че поне имената им трябва да са обикновени. Търсехме нормални имена. Нямахме много вдъхновение в момента, когато ги кръстихме. Въобще не се сетихме за Александър Велики и Ела Фицджералд ", разкри той.

Клуни разказва още, че веднага след като разбрали, че ще стават родители, той започнал да се подготвя за тази роля, макар че наистина не повярвал на това, докато не се родили бебетата. "Разбрах, че е истина, в момента, в който се родиха. Нищо не е толкова реално до момента, в който не ги видиш там между смеха и плача. Тогава си мислиш: "Чакай малко. Какво е това? Бяхме двама, а сега сме четирима. Всичко е различно. "

Холивудската звезда признава, че животът му се е променил драстично през последните години. "Изведнъж човек носи отговорност за друг човек, което е ужасяващо", казва той. "Тя е като олимпийски атлет. Справя се толкова добре”, признава за съпругата си Амал актьорът. "В този момент моята работа е да сменям пелени и да се разхождам по малко. Никога не съм мислел, че на моята възраст ще стана баща на близнаци. Не правете планове. Винаги трябва да се наслаждавате на пътуването”, завършва Клуни.

Актьорът стана баща на 56 години.

Превод и редакция: Ивелина Христоскова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?

Напишете дума/думи за търсене