Ивон Динева с джуки като наденици

Това уста ли е, дивят се скандализирани потребители в мрежата

14-годишната щерка на певицата Анелия се фука с напомпани устни

14-годишната дъщеря на пайнерката Анелия и бизнесмена Коко Динев подува устата си, видя "България Днес".

Малката дама е уплътнила джуките си като наденички и се изфука с тях в социалните мрежи. Към тях за "разкош" е добавила и изкуствени дълги мигли, които допълнително й придават вид на поне 35-годишна жена.

"Отвратително е, когато деца се пънат да приличат на порнозвезди или на по-големи за възрастта си! Каква е тая уста? Прилича на сръбска скара!", дивят се потребители в интернет, потресени от вида на ученичката.

Естествена детска красота - в компанията на мама
Естествена детска красота - в компанията на мама

В края на месеца Ивон има рожден ден и вече обмисля къде да спретне шумно парти с приятели. Въпреки крехката си възраст тя вече се прави на оборотна бръмчалка по софийските кафенета, с което създава главоболия на родителката си. Неотдавна Анелия откровено призна, че има проблеми с възпитанието на щерка си.

Събира погледите
Събира погледите

"Тя е добро дете, просто не ме слуша понякога. За щастие не употребява дроги", похвали се изпълнителката на вечния чалга хит "Погледни ме в очите".

Както "България Днес" неотдавна писа, Ивон Динева обича да парадира кои са родителите й и често демонстрира, че води висок стандарт на живот. Често се случва да си пуска и снимки с ултраскъпи чанти, дрехи и други лъскави аксесоари.

Бащата на Ивон - Коко Динев, има още две деца. Те са плод на дългогодишната му любов с друга чалга певица - Емилия. Децата се казват Иван и Мира. Природените братче и сестриче на Ивон се отглеждат основно от майка им Емилия, която наскоро се врече във вярност на своя нов възлюбен - бизнесменът Жорж Башур. За разлика от Анелия за Емилия се говори, че държи изкъсо по-голямото си дете Иван. Блондинката често повтаряла, че ще направи всичко възможно да не допуска подобни грешки на пуберските вълнения.

"Ивон, какви са тия комплекси? Марш да залягаш над читанките! И си изтрий червилото - смешно е!", пишат всевъзможни злобари в мрежата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене