Най-добрите кулинари сред зодиите

Готвенето е нещо повече от смесване на съставките в правилното съотношение.

Това е и изкуство.

Добрият готвач не се страхува да импровизира и да виртуозничи в кухнята. Той е наясно как да смесва продукти, които допълват и подчертават вкуса на другия.

Отличните готвачи са креативни, наблюдателни, искат да се учат, имат добро чувство за естетика и вкусове.

Кои са най-виртуозните кулинари в зодиака?

1. Телец

Телецът има много фино усещане за естетика. Той харесва артистично и изискано и прилага любовта си към изкуството и в кухнята. Хората от тази зодия са в унисон с всичките си сетива – използват вкус, докосване, мирис и зрение при готвенето.

Те са много търпеливи и трудолюбиви и с удоволствие се впускат в кулинарни предизвикателства. Телците са много добри в печивата. Така че, когато сте поканени от готвач от тази зодия, очаквайте нещо изящно, артистично и неустоимо.

2. Рак

Емоционалните и грижовни Раци се раждат с майчински инстинкти. Те обичат домашно приготвената храна и умират да приготвят питателни и вкусни ястия за себе си и за близките си. Хората от тази зодия ще се учат от бабините рецепти и ще готвят с цялата любов и обич, на които са способни. Приготвянето на храна за семейство и приятели е начинът, по който те изразяват своята привързаност. Ако сте канени на трапезата на Рака, очаквайте вкусна храна, направена с ужасно много любов.

3. Везни

Представителите на този знак са гурмани. Обичат да ядат и затова не е изненада, че те обожават и да готвят. Чуденото им усещане за баланс им помага в това начинание. Везните също така са любители на качеството и великолепието. Затова те ще приготвят богата трапеза, без да пропуснат нито една стъпка в менюто и ще украсят масата с вкус и изисканост. Освен това са много наблюдателни и запалени ученици. Обичат да експериментират с нови рецепти и да импровизират в движение. Ако сте канени на масата на готвач Везни, очаквайте приказно и вкусно меню от пет ястия с великолепни и прекрасни декорации.

4. Козирог

Козирозите са много организирани и търсят съвършенство. Тяхната перфектност се проявява и в кухнята. Обожават да приготвят сложни и здравословни ястия за себе си и за близките си. Те са работохолици и използват готвенето като средство за отмора след работа в натоварен ден. Козирозите обичат да вечерят с цялото си семейство и често канят гости.

Ако ще ходите в дома на готвач Козирог, бъдете готови да се насладите на невиждан кулинарен празник от сложни ястия и невероятно гостоприемство.

5. Близнаци

Хората от тази зодия са социални пеперуди. Те харесват големите компании и запознанството нови хора. И винаги използват храната като средство за разчупване на леда.

Близнаците обичат да ходят на партита и да канят гости. За тях е много важно да контролират това, което ядат и сервират на другите. Те предпочитат здравословна храна, но не правят компромиси с вкуса и ароматите.

Освен това обичат пътешествията и използват наученото от пътуванията си, за да експериментират в кухнята. Те знаят коя съставка ще допълни останалите и коя ще подобри общия аромат.

Ако сте поканени от готвач Близнаци, очаквайте предложения от различни кухни и вкусове от световна класа.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене