Волен Сидеров откри изложбата на Вежди Рашидов със свое джаз парче (Обзор)

Като “спасителна крачка встрани от злободневната политика” определи страстта си да отвори поредната си галерия Волен Сидеров.

В “Стил 2” на ул. “Г. С. Раковски" в понеделник бе открита изложбата “Вежди - малки акварели”, където художникът показва 50 работи 20 на 20 см от серията “Нощни заигравки”. Рисува ги в безсънните си часове. Между тях са голи женски тела, натюрморти, портрети, цветя. Цените започват от 900 лв.

“Вежди оставя сериозна следа в българската и световната култура, приятели сме от много години и се радвам, че е в тази галерия”, подчерта Сидеров.

“Не можех да откажа на моя приятел от 40 години - особено в ролята му на галерист. Всеки върви по своя път в политиката, но изкуството ни събра тук”, каза Вежди Рашидов, снимайки се рамо до рамо с лидера на партия “Атака”.

В галерията свиреше джаз квартет. Отскоро Волен Сидеров се включва в техните изпълнения с барабани. Той дори е написал първата си джаз композиция “Госпожо еврокомисар”, която момчетата изпълниха на вернисажа. Те се наричат 4-th edition, но когато към тях се присъединява лидерът на “Атака”, името им е “Скоч тайм бенд”. 

Волен Сидеров в ролята си на галерист поздрави Вежди Рашидов, който откри в “Стил 2” изложба миниатюри.  СНИМКА: ЙОРДАН СИМЕОНОВ
Волен Сидеров в ролята си на галерист поздрави Вежди Рашидов, който откри в “Стил 2” изложба миниатюри. СНИМКА: ЙОРДАН СИМЕОНОВ
 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене