Джулиана Гани се сгодява в Тайланд

Златка и Благо бойкотираха парти на брадърите

Парти до зори си спретнаха съквартирантите от последния „Биг брадър“ след финала на шоуто. Директно от студиото в Нови хан те се запътиха към Студентски град и купонясваха в дискотеката на Петко Димитров.

Ники Кънчев, Станимир Гъмов, Нора Недкова, Албена Вулева и още брадъри се впуснаха в среднощен гуляй, за да отпразнуват излизането си на свобода.

Единствено Златка и Благо бойкотираха купона. От екипа на шоуто издадоха, че двамата са напуснали обидени заради множеството провокации към тях в къщата. По сценарий Благо получи в изповедалнята пръстен, който се зарече да даде на Златка на финала и да й предложи брак. Това така и не се случи.

На въпрос на Ники Кънчев: "Ще имаме ли сватбен марш?", Георгиев отговори: "Ти ще си първият поканен!".

Благо и Златка
Благо и Златка

В страницата на предаването във фейсбук има хиляди коментари на зрители, които питат какво се е случило с пръстена, който Георгиев прибра в джоба си, и защо така и не се стигна до предложение. На този етап от екипа също не дават повече информация.

"България Днес" научи, че скоро все пак някой от съквартирантите ще става булка. Това е Джулиана Гани, която вече е официално разведена с бившия си мъж Станимир. Силиконката, която остава втора след рапъра Уош МС, заминава на екзотична почивка. Тя й е специален подарък от нейния приятел Илиян. Най-вероятно от екзотичната ваканция Гани ще се завърне с голям диамантен пръстен. Още преди старта на предаването Илиян разкри, че няма търпение да предложи брак на силиконката. Единствената пречка бе, че Гани чака официален развод с бившия си съпруг Станимир. Гани вече официално е разведена, въпреки че бившият й мъж бавеше документите. Затова и вече няма никаква пречка отново да облече бяла рокля.

Вулева се забавлява с Нора Недкова
Вулева се забавлява с Нора Недкова

Съквартирантката и Илиян ще прекарат коледните празници по баровските курорти в Тайланд.

"А защо освен пръстен да няма и бебе", загатна любимият на Гани - Илиян.

Нападнаха Андреа

Фолкпевицата Андреа разпали вълна от коментари в социалните мрежи след участието си на финала на "Биг брадър".

Тя бе в студиото да защитава своята приятелка Златка Райкова. Андреа спомена, че с гаджето на Благой са неразделни приятелки повече от десет години. Интересна подробност е, че допреди години тяхна добра приятелка бе и Николета Лозанова. Сега тя е кръвен враг на Златка и на финала упорито защитаваше Никита. Жената до Кубрат Пулев упорито брани своята приятелка, че заслужава победа. Видимо изпълнителката е наддала килограми. Това предизвика десетки подигравателни коментари, най-вече заради нейните профили в социалните мрежи. Там Андреа е издължена и вталена до неузнаваемост, което няма нищо общо с визията й на живо.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене