Джон Клийз със смешки за “Монти Пайтън” в София

Британският актьор минава по червения килим на кинофестивала в Сараево миналата година.  СНИМКА: РОЙТЕРС

Джон Клийз - звездата от британския комедиен сериал “Фолти Тауърс” и “Риба, наречена Уанда”, за първи път ще се качи на сцената в София и ще покаже изключителния си талант. Ще го направи с уанмен шоуто си, което с много хумор кръщава “Последен шанс да ме видите, преди да умра”.

Играе го от години с голям успех и след дълги преговори с мениджмънта му от “Комеди Клуб София” успяват да издействат то да мине и през нашата страна.

Като във всяко уанмен шоу, и в това Джон Клийз е единственият артист на сцената. Пред публиката актьорът изнася монолози, размисли и забележки към всички важни събития в живота си - като основаването на трупата “Монти Пайтън”, участието му в британски тв продукции, както и в хитови холивудски филми. Всичко, както е в оригинал, ще е на английски и няма да има български превод - да не се загубят шегите и закачките при импровизациите.

79-годишният актьор най-вероятно ще остане два дни в София. Спектакълът му ще е на 4 септември от 19,30 ч в зала 1 на НДК. Веднага след това - на 5-и, с шоуто си ще гостува в музикалния театър в Базел, Швейцария.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене