Сърби взеха хит на Камелия 20 години по-късно

Сърби взеха един от най-големите хитове на Камелия почти 20 години след създаването му. В новия си филм „Южен вятър” режисьорът Милош Абрамович решава да вкара и един от най-големите хитове на 90-те в проекта си–"Луда по тебе".

Идеята на филма е да разкрие жестоката действителност в един трилър. А в лентата включва и един от големите хитове на Камелия.

Песента се изпълнява от сръбската певица с български корени Габриела Пейчев. Именно тя избира парчето на Камелия, защото ѝ напомня за приятни моменти от детството, пише „Телеграф”.

Камелия от своя страна е силно изненадана от интереса към нейния ретро хит. „Това си е прецедент. Разбрах, че в момента пускат и в големите белградски дискотеки „Луда по тебе”. 20 години след като съм я записала тя звучи на български в техния ефир. Изненадана съм как в Сърбия, Хърватия, Македония, Черна гора, Босна и Херцеговина влиза в техните най-популярни клипове в ЮТУБ ”, коментира Камелия.

Въпреки това певицата не планира да обновява култовото парче, защото според нея то звучи добре в този си вариант. „Каквото и да направя като нова версия, ще бъде далеч от това, което се е харесало. Не съм мислила в такава посока, защото и за мен бе изненадващо всичко това”, споделя Камелия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене