Том Джоунс пее през юни в Пловдив

ТОМ ДЖОУНС

Легендарният британски певец Том Джоунс отново се връща в България. Вече е пял в София, новото му гостуване ще бъде в Пловдив. На 24 юни ще се качи на сцената на Античния театър.

Събитието се организира от “София Мюзик Ентърпрайсис” и се осъществява с подкрепата на община Пловдив като част от Календара на културните събития на града за 2019 година.

Заради ограничените места в Античния театър билетите за концерта на звездата ще бъдат само 3000 броя, цените ще са между 80 и 170 лева.

Том Джоунс е вече с над 50-годишна кариера. Албумът му от 1999 г. Reload продава 5 млн. копия и е един от най-търсените в дискографията му. Певецът суперуспешно експериментира с различни стилове. С хитовете му Sexbomb, Kiss, It’s Not Unusual, Delilah, What’s New Pussycat, I’ll Never Fall In Love Again и If I Only Knew са израснали няколко поколения, като парчетата продължават да се слушат и днес с огромен успех. През годините е получавал множество престижни награди, сред тях са BRIT за изключителен принос към музикалната индустрия, Silver Clef Award за цялостен принос, Hitmakеr на американската Зала на славата, има и рицарско звание, дадено му от кралица Елизабет II.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене