Мелания цялата в бяло на коледен бал в Белия дом

Мелания и Доналд Тръмп поздравяват гостите на бала. До тях са вицепрезидентът Майк Пенс и съпругата му.

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп прикова погледите на всички гости на традиционния коледен бал за членовете на Конгреса, който се състоя в Белия дом, пишат американските медии. Тя бе облечена в бяла рокля по тялото с дискретни перлени отбясъци, която подчертаваше перфектната ѝ фигура. Тоалетът е дело на “Селин”, пише в. “Дейли мейл”.

В началото на бала домакините Мелания и Доналд Тръмп слязоха по широкото стълбище до Голямото фоайе на Белия дом, украсено с няколко елхи за предстоящите празници. И двамата произнесоха кратки речи, за да поздравят гостите. Към тях се присъединиха вицепрезидентът Майк Пенс и съпругата му Карън.

В навечерието на новата година американската администрация се лиши от още една важна фигура. “Министърът на вътрешните работи Райън Зинки ще напусне правителството в края на годината след почти две години на поста. Райън постигна много през своя мандат и искам да му благодаря за неговата служба”, съобщи Тръмп в туитър.

В САЩ вътрешното министерство не е силово ведомство, а се занимава главно с управлението на природните ресурси. Зинки, който е разследван за своите пътувания и възможен конфликт на интереси, напуска седмици преди демократите да установят контрол върху Камарата на представителите в Конгреса.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене