Актьорът Калин Врачански: Кръстю Лафазанов искаше да ме изяде!

Снимахме коледната комедия при 38 градуса

"Най-смешната ситуация, в която трябваше да бягам презглава, бе, когато Кръстю като Дядо Коледа ме виждаше като една пастичка и искаше да ме изяде." Така през смях актьорът Калин Врачански разказа за снимките на първата българска коледна комедия "Смарт Коледа".

Калин е доброто шефче във филма
Калин е доброто шефче във филма

"Снимахме през лятото, температурите бяха 38 градуса и едва се дишаше в тези костюми, но много се забавлявахме. За първи път ми се наложи и да пея, и да танцувам в ролята на главното джудже на Дядо Коледа - Работливко", разказва Врачански.

Лафазанов с главния герой - детето Константин Георгиев в ролята на Марти
Лафазанов с главния герой - детето Константин Георгиев в ролята на Марти

В момента филмът е на първо място по гледаемост, а любимец на децата е именно Калин. "Гледам да съм строг, но справедлив. Комедията е много интересна, защото учи децата, че колкото и да са важни технологиите, които използваме всеки ден, контактът между нас и приятелството остават по-важни", разказва актьорът, който ръководи телефонните поръчки на децата към Дядо Коледа, които те изпращат чрез своите мобилни устройства.

И джуджетата се забавляват
И джуджетата се забавляват

Компания в песните, танците и акробатиката освен Лафазанов правят Орлин Павлов, който играе андроида, както и Поли Генова, която е фитнес инструкторът на белобрадия старец. "Не съм и очаквал, че ще се кефя на ролята на шефче на всичко в работилницата. Предизвикателство за мен е, че играя точно в този образ, защото, както знаем, шефовете не са най-симпатичните хора на света", смее се Врачански, който вече е завел племенниците си да го гледат в кината.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене