Татуировките на чалгата

Рисуват по задните си части 

Софи Маринова се обясни в любов, Емилия като Памела Андерсън 

Чалга изпълнителите масово се татуират!

Млади и представители на средната възраст от кръшния жанр рисуват телата си, за да се обясняват в любов или да заприличат на световни знаменитости.

Последният любопитен жест е на колоритната Софи Маринова, която си направи любовна татуировка заедно с любимия си мъж. Татусът на Маринова е с името на Гринго върху огненочервена целувка. Гринго пък татуира името на своята бъдеща съпруга Софка в диаграма за пулс, а буквата „ф“ от името на ромската перла е под формата на сърце. Наскоро двамата признаха, че работят за бебе и не бързат за сватбата си, а с татуировките вече ясно демонстрират, че завинаги искат да бъдат заедно.

Рисунката на Софка
Рисунката на Софка

Преди години Софка си татуира името на бившия си приятел Дачо. След раздялата им тя заличи рисунката, като я превърна в изображение на преплитащи се цветя.

Лоренцо, синът на Софи, също има татуировка на ръката, където е изписано името на неговата майка - Софи Маринова. То е придружено и от изображение на корона.

С татуировка може да се похвали и хрисимата Емилия. Единствената й рисунка по тялото изобразява преплетена тел. Същото изображение има и световноизвестният модел и актриса Памела Андерсън. Вероятно именно от нея българката е копирала идеята за рокерско тату.

Емилия заложи на преплетена тел
Емилия заложи на преплетена тел

Една от най-шокиращите рисунки е на Кали, която има изобразена роза на задните си части. Рисунката е виждана на живо от малцина, а и самата изпълнителката не обича да я показва публично. Тя има и друго тату. Нотите, които са изписани по ръката на Кали, са от любимото парче на певицата "Де февго", което е на гръцкия изпълнител Михалис Хаджиянис.

Кали
Кали

На корема си е заложила на китайски йероглифи. Рисунка на задните си части има и изпълнителката Джина Стоева.

Задните части на Джина Стоева са нашарени
Задните части на Джина Стоева са нашарени

Сериозно нашарен с рисунки е и Азис. Той има бодлива роза, която пълзи по крака му, изображение и на врата, а безспорно най-много причудливи погледи предизвиква изписването на Велизар (гадже на изпълнителя) на ръката.

Азис
Азис

Алисия залага предимно на надписите, за да оставя послания по тялото си. Един от най-известните е върху бедрото й, който тя често показва във видеоклиповете си. Последната й придобивка е изписването на името на сина й Валери върху лявата ръка.

Алисия увековечи сина си
Алисия увековечи сина си

Цели пет татуировки има фолкпевицата Лияна. "Пентаграмата си я направих, когато се чувствах най-слаба в живота си. Надписът "Аз съм любовта" - когато ме обявиха за вещица, "Благословена", когато започна да ми върви във всичко в живота", разкрива Лияна. На ръката си тя си е гравирала буквичката D, в чест на дъщеричката й Дениз. На гърба си чалгарката има древен символ.

Малка татуировка на ръката си има и Константин, но категорично отказва да разкрие нейното значение. Единственото признава, че рисунката има сантиментална стойност за него.

Коцето отказва да разкрие символиката
Коцето отказва да разкрие символиката

С две нови татуировки се сдоби през последните месеци Татяна. Тя е нашарила голяма част от тялото си. В основата на последните две изображения стои любимият човек на певицата, на когото тя е посветила едната нова татуировка - надпис Goldy на китката. "Златен" на английски всъщност е името, с което изпълнителката на „Падам си по теб“ се обръща към него.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене