Лили пак на секстеатър

Чапа и Агент Тенев си правят селфи с певицата

Чапа: Изненада ни с присъствие, велика е!

Примата на родната естрада Лили Иванова пи чаша вино заедно с любимия си режисьор Николай Волев, видя "България Днес". Компания на двамата правеха Георги Чапкънов-Чапа и Иван Тенев.

В блестяща форма, Лили се гушна с Чапа
В блестяща форма, Лили се гушна с Чапа

"Лили присъства на постановката ми "Сексът - начин на употреба" и бе специално поканена от мен", обясни "бащата" на легендарните филми "Двойникът", "Господин за един ден" и "Да обичаш на инат" Николай Волев. За него това бе завръщане към театралната сцена и оценката на Лили Иванова е от най-голямо значение. "Каза, че е прочела книгата ми "Девствената проститутка" на един дъх, което няма как да не ме зарадва", сподели още Волев.

Николай Волев в компанията на примата, Карбовски и Валерия Велева
Николай Волев в компанията на примата, Карбовски и Валерия Велева

Представлението "Сексът - начин на употреба" се игра за втори път в неделя в "Сити Марк Арт център", като Лили пак го гледа. Любопитна подробност е, че Волев е поверил всички 26 роли от пиесата само на една актриса - младата надежда Кристина Топалова. Тя се превъплъти в цели 27 персонажа: Актриса, Фенка, Адам, Ева, Гъска, Похотлива малка кучка, Ученик, Куца чистачка, Инструкторка по оргазъм, Актьор сладострастник, Студент, Адвокат, Златната рибка и др. Представлението е по пиесата на покойната вече Франка Раме, съпруга на нобелиста Дарио Фо.

"Много се изненадах от присъствието на Лили. Толкова харесвам тази жена, велика е! А как изглежда само... чудо!", не спря да хвали примата скулпторът Георги Чапкънов, който само преди месец извая певицата на статуетка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса

Напишете дума/думи за търсене