Осъдиха порнозвездата Сторми Даниълс, коята шокира с интимни подробности за секса с президента в книгата си “Пълно разкритие” да плати $300 хил.

Порнозвездата Сторми Даниълс ще трябва да плати на американския президент Доналд Тръмп близо 300 хил. долара. Разкрепостената актриса бе завела иск за клевета срещу държавния глава, който обаче бе отхвърлен от федералния съд.

Скандалът между Сторми Даниълс и Тръмп става публичен малко след встъпването му в длъжност. В свое интервю актрисата признава, че е правила секс с президента преди 12 години по време на голф турнир на езерото Тахо. Интимният акт бил по взаимно съгласие.

Пет години по-късно - през 2011 г., Сторми Даниълс

започнала да получва заплахи

Актрисата споделя още, че при нея е дошъл мъж, който я е посъветвал "да остави Тръмп на мира", а след това се е обърнал към нейната малката дъщеря и й казал, че "би било много жалко", ако с майка й "се случи нещо". Последните си интервюта Сторми Даниълс дава пред детектор на лъжата именно за да защити твърденията си.

През 2016 г. в разгара на избирателната кампания на Тръмп Сторми Даниълс разкри, че е получила 130 хиляди долара за мълчанието си. Въпреки че и до днес Тръмп отрича да е имал каквито й да е било отношения с актрисата, адвокатът на президента Майкъл Коен потвърди, че й е платил такава сума. Медиите дори успяха да извадят на показ тайното споразумение за запазване на мълчание.

В гражданското дело, заведено в съд в Лос Анджелис, се твърди, че дни преди изборите Сторми Дениълс и Коен са подписали "споразумение за запазване на мълчание", но Тръмп не го е сторил, което според адвокатите му означава, че той няма нищо общо.

Президентът на Америка отговори на нападките на порнозвездата със серия от публикации в социалните мрежи. В тях той категорично отрича да е имал каквито и да било отношения с нея.

На няколко пъти Тръмп дори обижда актрисата. Именно постовете на държавния глава са причина Сторми Даниълс да заведе делото за клевета срещу него, което за съжаление изгуби. В жалбата си тя твърди, че Тръмп се опитва да накърни репутацията и почтеността й с постовете си, че нейната информация за тяхна сексуална връзка е измислица.

Публикациите на президента са видени от близо 50 млн. души.

Порнозвездата успя да ядоса допълнително американския президент, след като издаде своя автобиографична книга. Творбата се нарича "Пълно разкритие" и вади на показ голяма част от интимните връзки на звездата. В книгата тя споделя пикантни подробности около срещата си с президента. По това време

той е женен за Мелания Тръмп

По думи на Сторми Даниълс тя била поканена на вечеря в хотелската стая на милиардера от телохранителите му. Самата вечеря прераснала случайно в интимен контакт.

"Може би е най-малко впечатляващият секс, който аз съм правила, макар той да не споделя това мнение", отбелязва Сторми в книгата си.

По думите на порнозвездата аферата им започва през 2006 г., само три месеца след като Мелания ражда сина им Барън. Сексът между тях, както го описва актрисата, бил като по учебник. Според Сторми, след като са представени един на друг, двамата бързо преминават към следващата фаза.

Още същия ден бъдещият президент се приближава към Сторми и й иска телефонния номер. Когато я кани на вечеря, тя не отказва. Но въпреки че е облечена като за среща в ресторант, порнозвездата всъщност се озовава в апартамента на магната, където той си лежи на дивана и я чака по пижама. Постепенно се стига до леглото.

"Но какво очаквате от някого на неговата възраст?", иронично пита в книгата си порнозвездата.

Двамата са били интимни само веднъж, но след акта поддържат връзка, защото Сторми се надявала, че Тръмп ще спази обещанието си да я вкара в неговото телевизионно шоу. Той често й се обаждал, като веднъж дори й казал, че е хубава и умна като дъщеря му. Версията на Сторми е подкрепена и от бившия й мъж Майк Мос.

Какво казва тя за мъжкото достойнство на Тръмп, четете в хартиеното издание на "168 часа".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене