ДЕВА: Емоция
Алена | 13 Януари 2019 г. | 28 показвания | 0 коментара

РАБОТА В началото на седмицата ви е трудно да избегнете разправиите на работното място. Емоцията властва над вас. Пречи ви да сте обективни в оценката за действителните си възможности. Постарайте се да отхвърлите служебните си задължения и намерете време да си почивате. От понеделник за пореден път отсъствието на ваш колега и възможността да отхвърлите и неговата работа не е във ваш интерес. Нека друг колега, ако има желание, се заеме с тази задача, дайте възможност на колегите си да се изявят на работното място. Разчитат изцяло на вас, но е време да се справят сами.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, но все пак се грижете добре за себе си. Предупреждението да внимавате с храната, заради податливост на хранителни отравяния, отново е на дневен ред.

ЛЮБОВ Вечер не канете гости, ако семейството ви иска да си почивате и да не общувате с външни хора. По-добре се отдайте на интимни мигове и на чувствата си.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★★★ Любов: ★★
Късмет: ★★★★★ Работа: ★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Един от шефовете на разбитата преди дни банда за уреждане на мачове в тениса в Испания е изключително близък до България. Това твърди английският разследващ журналист Деклан Хил, който е един от най-големите специалисти по черно тото в света. “Разполагам с документи още от миналото лято. Но няма да ги разкрия,

Папараци спипаха Кяри Симъндс да пощипва по дупето 54-годишния британски политик Когато си на линията и загряваш да си следващият премиер на Великобритания, много трябва да внимаваш за публичното си поведение и по възможност да не позволяваш да те пощипват по дупето. Това е елементарен пиар урок, нещо като да не заставаш пред врати с надпис WC.

Символът на италианската столица бе прославен в “Долче вита” на Фелини Буря от полемики и критики предизвика решението на кметството в Рим да задържа за себе си монетите, които всеки ден туристи от цял свят хвърлят в най-прочутия фонтан с надеждата да се върнат във Вечния град. Досега изгребваните от дъното на басейна монети отиваха за

РАБОТА От началото на седмицата работете усилно и ще ...
РАБОТА В петък и почивните дни вашата самоувереност и ...
"На 37 години се чувствам прекрасно. Влюбена съм, загубена ...
РАБОТА От първия ден на седмицата се възползвайте от ...
Орлин Павлов отново събира почитатели в София, за да ...
Секс символът на тениса Рейчъл Стълмън идва в България през ...
Ник Касаветис създава “Тетрадката” и “Отмъщение по ...
Аделина уреди в шоуто да носят нейни дрехи Находчив бизнес ...
Аделина уреди в шоуто да носят нейни дрехи Находчив бизнес ...
Аделина уреди в шоуто да носят нейни дрехи Находчив бизнес ...
“Ако имаме късмет, може да видим и гърбати китове”, каза ...
Халваджиян мълчи, от „Нова“ не анонсират предстоящ ...
Обичаната изпълнителка Николина Чакърдъкова за втори път ...
Певецът Ар Кели вече не е сред изпълнителите на "Сони ...
Лентите "Роди се звезда" на Брадли Купър с участието на ...
Капитанът на българския национален отбор по футбол Ивелин ...