СКОРПИОН: Нови проекти
Алена | 13 Януари 2019 г. | 24 показвания | 0 коментара

РАБОТА Отложете деловите разговори и обсъждането на нови проекти, ако отнемат времето, което сте длъжни да отделите за задълженията си през първите дни на седмицата. Овладейте бликащата емоция, която може да навреди на намерението ви да поработите върху спешните си служебни задачи. От понеделник сте склонни да приемате сериозно и с обида дори и шеговитата критика. Периодът не е благоприятен за осъществяване на делови познанства и срещи. Не разчитайте, че новите ви познати, с които се срещате днес, ще ви отворят път към мечтаните цели. Изслушвайте предложенията на вашите колеги и не спорете.

ЗДРАВЕ От вас зависи да се отървете от мъчително главоболие и депресия заради мисли за нарушеното ви либидо и инфекциозен проблем. Почивайте си и ще сте здрави!

ЛЮБОВ В личния ви живот са възможни конфликти, последвани от резки промени в настроението. Отношенията ви за пореден път са подложени на проверка.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★★★ Любов: ★★
Късмет: ★★★★★ Работа: ★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Един от шефовете на разбитата преди дни банда за уреждане на мачове в тениса в Испания е изключително близък до България. Това твърди английският разследващ журналист Деклан Хил, който е един от най-големите специалисти по черно тото в света. “Разполагам с документи още от миналото лято. Но няма да ги разкрия,

Папараци спипаха Кяри Симъндс да пощипва по дупето 54-годишния британски политик Когато си на линията и загряваш да си следващият премиер на Великобритания, много трябва да внимаваш за публичното си поведение и по възможност да не позволяваш да те пощипват по дупето. Това е елементарен пиар урок, нещо като да не заставаш пред врати с надпис WC.

Символът на италианската столица бе прославен в “Долче вита” на Фелини Буря от полемики и критики предизвика решението на кметството в Рим да задържа за себе си монетите, които всеки ден туристи от цял свят хвърлят в най-прочутия фонтан с надеждата да се върнат във Вечния град. Досега изгребваните от дъното на басейна монети отиваха за

РАБОТА От началото на седмицата работете усилно и ще ...
РАБОТА В петък и почивните дни вашата самоувереност и ...
"На 37 години се чувствам прекрасно. Влюбена съм, загубена ...
РАБОТА От първия ден на седмицата се възползвайте от ...
Орлин Павлов отново събира почитатели в София, за да ...
Секс символът на тениса Рейчъл Стълмън идва в България през ...
Ник Касаветис създава “Тетрадката” и “Отмъщение по ...
Аделина уреди в шоуто да носят нейни дрехи Находчив бизнес ...
Аделина уреди в шоуто да носят нейни дрехи Находчив бизнес ...
Аделина уреди в шоуто да носят нейни дрехи Находчив бизнес ...
“Ако имаме късмет, може да видим и гърбати китове”, каза ...
Халваджиян мълчи, от „Нова“ не анонсират предстоящ ...
Обичаната изпълнителка Николина Чакърдъкова за втори път ...
Певецът Ар Кели вече не е сред изпълнителите на "Сони ...
Лентите "Роди се звезда" на Брадли Купър с участието на ...
Капитанът на българския национален отбор по футбол Ивелин ...