КОЗИРОГ: Нови идеи
Алена | 13 Януари 2019 г. | 23 показвания | 0 коментара

РАБОТА Началото на седмицата е добро за вас, защото сте озарени от нови идеи, които ви носят полза. Ако сте сред хората на изкуството или сте отдадени на науката, успехът ви е гарантиран. От понеделник не отказвайте да пътувате. Внимавайте, защото и днес сте подвластни на прибързани и необмислени действия. Не давайте неизпълними обещания, за да се освободите от досадниците, искащи заеми. Завършете започнатите задачи, за да не навредите на авторитета си. Начинанията са нежелателни. Не позволявайте да ви досаждат заради нечии оплаквания и с чужди проблеми.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Не го съсипвайте с безпричинна агресия. Податливи сте на простуди, заради неподходящо облекло, все пак е зима, и на травми.

ЛЮБОВ Романтично настроени сте и изпълнени с обич към любимите си хора. Те ценят вашето отношение, но не се поддавайте на увещания за скъпи покупки и глезотии.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★★★ Любов: ★★
Късмет: ★★★★★ Работа: ★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

“Празненството ми започва с гостуване в сутрешния блок на БНТ и ще ходя на проба за рокля, която си шия. Така ще отпразнувам рождения си ден”, каза Камелия Тодорова. На празника си тя ще направи и генерална репетиция за концерта, който ще е на 24 януари в столичен клуб. Там ще бъде и промоцията на новата ѝ песен “Нежно и бавно”.

Един от шефовете на разбитата преди дни банда за уреждане на мачове в тениса в Испания е изключително близък до България. Това твърди английският разследващ журналист Деклан Хил, който е един от най-големите специалисти по черно тото в света. “Разполагам с документи още от миналото лято. Но няма да ги разкрия,

Папараци спипаха Кяри Симъндс да пощипва по дупето 54-годишния британски политик Когато си на линията и загряваш да си следващият премиер на Великобритания, много трябва да внимаваш за публичното си поведение и по възможност да не позволяваш да те пощипват по дупето. Това е елементарен пиар урок, нещо като да не заставаш пред врати с надпис WC.

РАБОТА В началото на седмицата се заемете с изготвянето на ...
РАБОТА От началото на седмицата работете усилно и ще ...
РАБОТА В петък и почивните дни вашата самоувереност и ...
"На 37 години се чувствам прекрасно. Влюбена съм, загубена ...
РАБОТА От първия ден на седмицата се възползвайте от ...
Орлин Павлов отново събира почитатели в София, за да ...
Секс символът на тениса Рейчъл Стълмън идва в България през ...
Ник Касаветис създава “Тетрадката” и “Отмъщение по ...
Аделина уреди в шоуто да носят нейни дрехи Находчив бизнес ...
Аделина уреди в шоуто да носят нейни дрехи Находчив бизнес ...
Аделина уреди в шоуто да носят нейни дрехи Находчив бизнес ...
“Ако имаме късмет, може да видим и гърбати китове”, каза ...
Халваджиян мълчи, от „Нова“ не анонсират предстоящ ...
Обичаната изпълнителка Николина Чакърдъкова за втори път ...
Певецът Ар Кели вече не е сред изпълнителите на "Сони ...
Лентите "Роди се звезда" на Брадли Купър с участието на ...