РИБИ: Търпение
Алена | 13 Януари 2019 г. | 28 показвания | 0 коментара

РАБОТА В петък и през почивните дни с търпение и компромис ще избегнете скандал, който със сигурност би навредил на авторитета ви и на служебните ви задължения. От понеделник си поставете ясна цел и осъзнайте кого от предишните си познати и партньори искате да върнете в живота си. На работното място не са изключени неочаквани трудности, особено ако замислените идеи са свързани с рисковани инвестиции и колегите ви отказват подкрепата си. Въоръжете се с търпение. Ще се справите бързо с трудностите по пътя си. Напрежението на вашето работно място е огромно, но си струва да издържите, без да сгрешите.

ЗДРАВЕ Обърнете внимание на здравето си. И през тази седмица не липсват именни дни, бъдете внимателни както с храната, така и с алкохола, който не ви помага да потънете в удобна забрава.

ЛЮБОВ Направете промени в подредбата на дома си. Ако сте самотни, е време да създадете семейство и да съхраните хармоничните си отношения с интимната си половинка.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★★★ Любов: ★★
Късмет: ★★★★★ Работа: ★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Един от шефовете на разбитата преди дни банда за уреждане на мачове в тениса в Испания е изключително близък до България. Това твърди английският разследващ журналист Деклан Хил, който е един от най-големите специалисти по черно тото в света. “Разполагам с документи още от миналото лято. Но няма да ги разкрия,

Папараци спипаха Кяри Симъндс да пощипва по дупето 54-годишния британски политик Когато си на линията и загряваш да си следващият премиер на Великобритания, много трябва да внимаваш за публичното си поведение и по възможност да не позволяваш да те пощипват по дупето. Това е елементарен пиар урок, нещо като да не заставаш пред врати с надпис WC.

Символът на италианската столица бе прославен в “Долче вита” на Фелини Буря от полемики и критики предизвика решението на кметството в Рим да задържа за себе си монетите, които всеки ден туристи от цял свят хвърлят в най-прочутия фонтан с надеждата да се върнат във Вечния град. Досега изгребваните от дъното на басейна монети отиваха за

РАБОТА От началото на седмицата работете усилно и ще ...
РАБОТА В петък и почивните дни вашата самоувереност и ...
"На 37 години се чувствам прекрасно. Влюбена съм, загубена ...
РАБОТА От първия ден на седмицата се възползвайте от ...
Орлин Павлов отново събира почитатели в София, за да ...
Секс символът на тениса Рейчъл Стълмън идва в България през ...
Ник Касаветис създава “Тетрадката” и “Отмъщение по ...
Аделина уреди в шоуто да носят нейни дрехи Находчив бизнес ...
Аделина уреди в шоуто да носят нейни дрехи Находчив бизнес ...
Аделина уреди в шоуто да носят нейни дрехи Находчив бизнес ...
“Ако имаме късмет, може да видим и гърбати китове”, каза ...
Халваджиян мълчи, от „Нова“ не анонсират предстоящ ...
Обичаната изпълнителка Николина Чакърдъкова за втори път ...
Певецът Ар Кели вече не е сред изпълнителите на "Сони ...
Лентите "Роди се звезда" на Брадли Купър с участието на ...
Капитанът на българския национален отбор по футбол Ивелин ...