Наталия Гуркова ще прави интервюта със знакови за България личности

Наталия Гуркова

"Те са!” - под това име Наталия Гуркова започва да снима документална поредица от интервюта, на които ще е водещ и автор заедно с режисьора Стилиян Иванов.

Всяка седмица в 24 минути Мис България 1998 ще представя знакова за България и света личност или тема. Същевременно ще търси от събеседниците си и отговори на вечните въпроси - колко струва успехът, какво е любовта, защо изневеряваме, цената на славата, значението на парите за тези, които са постигнали много и имат всичко в очите на другите, страха от смъртта. Всичко, което вълнува и нея.

Самата Гуркова преживя огромна лична трагедия, след като в края на септември миналата година съпругът Джордже Михалевич бе разстрелян в ЮАР.

Съвсем умишлено двамата с Иванов не търсят никоя телевизия за партньор, а ще излъчват интервютата в ютюб и фейсбук всеки петък. Изборът на деня има и астрологично обяснение - петък е под знака на Венера, а Гуркова е зодия Телец точно в този знак.

Интервютата ще се снимат в типична за госта среда - работно място, места за забавления и почивка, на борда на самолет или яхта.

Изданията ще бъдат със субтитри на английски език. Стартът на “Те са!” е на 1 февруари.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене