СЕНТО възпя нощните мацки

Новозигряващата музикална звезда СЕНТО пусна втората си песен "Вкус на още".

Песента е дело на самия изпълнител - текст, музика и аранжимент. Текстът е много актуален и пробивен, с много запомнящи се фрази и с не малко лафчета. Насочен е предимно към женската аудитория и тяхното възхваляване и казва до голяма степен реалната обстановка в поведението на мацките в днешни дни или поне в частта от нощния им живот.

В клипа този път е заложил на много по-мащабен за окото проект, който е заснет в най-голямото закрито стуио на Балканите. Като сюжет е изключително богат и разнообразен с неочаквани обрати и похвати от страна на режисьора, минаващи от постмодерен джубокс стил, в който виждаме дори красиви жени, музикантки около певеца, през бъдеща "космическа" визия, до модерна и скъпарска хип-хоп обстановка на лъскави коли жени, декори и реквизити.

В него има присъствието на 9 яки мацки, в компанията на които СЕНТО явно се чувства отлично и в свои води, а самия артист пък демонстрира много артистично поведение пред камерата. Имало е и още хубавици заявили своето желание да участват, но той заедно с режисьора - Кирил Киров-Кико са решили, че подходящата бройка трябва да се сведе до 9 момичета. За утеха на некласиралите се, самия артист ги е поканил и им е разрешил да присъстват на заснемането на клипа, което пък допринесло за голям купон по време на снимачния процес, който продължил 15 часа без прекъсване.

Присъстват и кадри в много луксозен ВИП бус - единствен по рода си в България, в който преди това са се возили дори и някои от най-големите имена в холивудското кино - при последните си снимки у нас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене