Жената на Солтарийски върти бизнес със Слави

Аделина уреди в шоуто да носят нейни дрехи

Находчив бизнес завъртя жената на Борис Солтарийски - Аделина. Половинката на музиканта от "Ку-ку бенд" се уреди да облича женската част от екипа на Слави с дрехи от модната си линия. Тя дава дрехите на Дългия без пари, но той ги рекламира всяка вечер в предаването си.

Солтарийска шие дрехи за певиците при Слави
Солтарийска шие дрехи за певиците при Слави

Самата Солтарийска доскоро официално вземаше и заплата от Трифонов, защото работеше в екип "Гости". Откакто започна да се изживява като дизайнерка, тя напусна екипа, но се разбра със Слави да й помогне в амбициозното начинание. Не е тайна, че брюнетката е любимка на Трифонов още от годините, когато се появи на кастинг за проекта му "Умна и красива".

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Дългия толкова я хареса, че я взе на работа и дори тръгнаха слухове за любовна афера между двамата. Факт е, че вкусовете за жени на Слави и Солтарийски напълно съвпадат. Те имаха и друго общо гадже - Мартина Огнянова.

Жената на Борис е любимка на Трифонов
Жената на Борис е любимка на Трифонов

Макар често да се появяват слухове за раздяла между Аделина и Борис, двамата са заедно, но певецът държи под око жена си. Солтарийска не пропуска възможност да се похвали с апетитното си тяло и това силно дразни съпруга й.

Борис Солтарийски
Борис Солтарийски

Наскоро Солтарийска напълни гърдите си със силикон и това я амбицира още повече да позира с изрязани бански.

Аделина често се разголва
Аделина често се разголва

След цяла поредица от селфита, на които мацето едва прикрива новите си придобивки, Аделина ограничи провокативните снимки. Музикантът от "Шоуто на Слави" е предупредил половинката си да спре с палавите фотоси, защото не одобрява неприличните предложения, които получава в социалните мрежи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене