Холивудски режисьор на гости в наш голф комплекс

Ник Касаветис е бил инкогнито в България.  СНИМКА: РОЙТЕРС

Ник Касаветис създава “Тетрадката” и “Отмъщение по женски”

Холивудският режисьор и продуцент Ник Касаветис инкогнито е бил у нас, научи “24 часа”. Преди дни звездата е гостувал в голф комплекса край Разлог заедно с приятелката си. “Да, наистина Касаветис ми гостува. Имаме общи познати. Тук често идват подобни знаменитости. Впечатлени са от нашата природа”, потвърди съсобственикът на комплекса Йордан Каназирев. Касаветис е режисьор на “Тя е толкова прекрасна”, “Тетрадката”, романтичната комедия с Камерън Диас “Отмъщение по женски” и др. касови ленти.

Каназирев обаче категорично отрече разпространения преди дни слух, че Жан-Клод ван Дам ще става собственик на имот в голф комплекса. “Това са пълни глупости. Аз не знам той да се е интересувал от закупуване на имот тук. Нямам представа откъде е тръгнал този слух”, категоричен бе единият от собствениците. Допуска, че дори и да има някакъв интерес, то явно е толкова в начална фаза, че до него още не е достигнало нищо категорично.

Жители на Разлог пък вече гадаят каква може да е връзката на екшън героя от филмите “Кървав спорт”, “Ченге във времето”, “Непобедимите” и др. с Разложкия край. Допускат, че е възможно българка, с корени от Разлог, която е омъжена за американски кинопродуцент и за която се знае, че е близка с Жан Клод ван Дам, да му е препоръчала района като отлично място за инвестиция във ваканционен имот.

През 2011 г. актьорът бе на снимки в Банско за “Непобедимите 2”. Тогава той остана впечатлен от гостоприемството на банскалии, които го гостиха с местни ястия и му подариха ръчно тъкани покривки и плетени чорапи, традиционни за зимния курорт.

Синът на екшън звездата - Кристофър, също е гостувал в Банско преди 9 г. и е прекарал няколко дни в апарт хотел.

Дали обаче Жан Клод ван Дам ще си купи къща в голф комплекса, засега никой не знае. Там обаче къща има певецът Веселин Маринов и още други знаменитости, които не се афишират. Чест гост е и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?

Напишете дума/думи за търсене