Тита заживя с гаджето

Богаташкият наследник се премести в София

На надарената певица и момчето на мечтите й им писна да са разделени

Тийнсензацията Тита заживя с гаджето! Младата изпълнителката и любимият й Виктор делят един покрив от няколко седмици, научи "България Днес".

Дуетната половинка на Криско от дълго време живее в столицата. Първо Тита си нае апартамент под наем, но след като разбира, че бъдещето й е свързано в София, купува уютно апартаментче.

Доскоро нейната половинка живя в родния и за двамата Силистра. Виктор, както е името на любимия на Тита, решава да се пренесе при нея. Той вижда в надарената изпълнителката идеалната жена. Намеренията му са сериозни и затова решава да заживеят под един покрив и да разберат дали могат да се справят заедно с трудния живот.

Двойката вече живее като истинско семейство
Двойката вече живее като истинско семейство

Половинката на Тита е от заможно семейство. Малко след като пламва любовта им, Виктор се мести с родителите си в чужбина. Точно когато се завръща в Силистра, певицата заминава за София. Почти година и половина двамата са разделени. Тита рядко се прибира в родния си град. От постоянните си ангажименти тя няма време да отскочи, за да се види с гаджето. Заедно са само по почивки. В крайна сметка двойката решава, че не може повече да продължава така и взема решението да заживее под един покрив.

Близки до Тита признават, че тя скоро очаква да се сгоди. Двамата с Виктор са заедно от три години и било време за следващата крачка.

Тита и Виктор често пътуват в чужбина
Тита и Виктор често пътуват в чужбина

Половинката на Тита е с няколко години по-голям от нея. Виктор върти семейния бизнес, а от начина му на живот личи, че той е доста доходоносен. Младежът има тузарски джип "Мерцедес", с който разхожда Тита из страната. Често момчето е плътно до гаджето си, когато тя има изява в София.

Тита скоро ще остави любимия за няколко седмици, тъй като заминава за САЩ
Тита скоро ще остави любимия за няколко седмици, тъй като заминава за САЩ

"Виктор е много сериозно момче. Изобщо не се влияе от писанията, че Тита е любовница на Криско. Той знае, че тя го обича повече от всичко и животът му е свързан с нея", споделят близки до двойката.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене