Чалгата тръгна на ски

Моделка яхна моторна шейна 

Коцето с опит, колежките му залагат на селфита 

Чалга изпълнители масово се качиха на ски през зимния сезон, показа изследване на "България Днес" из социалните мрежи.

Сред ветераните на белите писти е Константин, който от години фучи по склоновете и вече има сериозен опит. Когато не е във фитнеса, той поддържа своята спортна форма със ски, докато съпругата му Надя е запалена по сноуборда. Двамата запалиха и двете си деца към зимните спортове и малчуганите също трупат опит с помощта на ски учители.

Коцето е ветеран в ските
Коцето е ветеран в ските

Фики също е запален скиор и не пропуска зима, в която да не се отдаде на любимото си хоби. Като всеки страстен любител на зимните спортове, певецът и тази зима не чака дълго след като падна първия сняг, за да се отправи към ски пистите.

Фики често хваща щеките
Фики често хваща щеките

В планината се качи и Емилия заедно със съпруга си Жорж Башур. Заради крехките си умения на ските двамата предпочетоха да си направят селфи, вместо да си рискуват здравето с екстремно спускане. Подобно е положението и при Преслава - използва пистите само за фон на снимките си. Иначе тя е страстна любителка на планината и дори бременна се катереше по родните склонове. След раждането на дъщеричката си Паола тя има далеч по-малко време, но все пак успя да посети роден зимен курорт.

Емилия и Жорж се обичат и в планината
Емилия и Жорж се обичат и в планината

На екстремни преживявания заложи и Гери Никол, която не е от фолксредите, но редовно има участия в чалготеки. Певицата с пищни форми се появи на пистата по къс ръкав. Минусовите температури не я стреснаха и тя си направи лавина от селфита, с които впоследствие зарадва почитателите си.

Ваня Пенева си почива сред преспите
Ваня Пенева си почива сред преспите

На снега се радва и Ивана, която, макар да не се спуска със ски, с удоволствие наблюдава зимни състезания в компанията на близки приятели.

Звездната компания на белите писти се допълва от Мис България 2011 Ваня Пенева, за която зимните пейзажи носят релакс и хубави моменти.

Гери-Никол по къс ръкав
Гери-Никол по къс ръкав

Красотата на планината се допълва и от моделката Моника Цветанова. Красавицата не се огранича само да се снима. Напротив - тя смело яхва зимна шейна и фучи по отъпканите маршрути. Дори мачовци се впечатлявали от екстремните й изпълнения, които покачват адреналина до неподозирани висоти.

Преслава използва пистите за фон
Преслава използва пистите за фон

Моделката Моника върху шейната
Моделката Моника върху шейната
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене