Дерменджиев с двойно по-ниска заплата

Георги Дерменджиев и Павел Колев излетяха за Кипър вчера

10 хиляди евро на месец ще бъде заплатата на новия старши треньор на "Левски" Георги Дерменджиев. Това научи "България Днес" от свои източници. Парите са двойно по-малко в сравнение със сумата, под която се подписваше напусналият сръбски наставник Славиша Стоянович.

Той и "сините" се разделиха по взаимно съгласие след разговор с новия изпълнителен директор Павел Колев. Стоянович ще заеме поста национален селекционер на Латвия.

Славиша Стоянович си стегна куфара
Славиша Стоянович си стегна куфара

64-годишният Дерменджиев пристига с договор до края на сезона с опция за още 2 години. За последно той води казахстанския "Ордабаси", но напусна през миналото лято. Още вчера Бате Гошо отпътува за Кипър, където ще довърши лагера на "Левски" до 9 февруари. У нас той донесе три шампионски титли на "Лудогорец", а два пъти вкара отбора в груповата фаза на Шампионската лига. В единия случай дори успя да класира тима и за евроучастие напролет.

"Всичко стана много бързо. Ще имам пълната подкрепа на ръководните фактори в клуба. Не желая да правя някакви гръмки изказвания и да давам обещания. Няма от какво да се притеснявам, тъй като съм свикнал да работя под напрежение. Имам достатъчно натрупан опит и си знам възможностите. Трябва да се обединим, за да успеем. Първата ми цел е да върна "Левски" към победите. Мога да обещая, че ще дам всичко от себе си и ще работя всеотдайно, както винаги съм го правил. Целта ми не е да се харесам на някого. Искам да работя и да се развиваме. Така феновете ще са доволни", бяха първите думи на Дерменджиев като треньор на "сините".

"Предстои ни много работа", убеден е Дерменджиев
"Предстои ни много работа", убеден е Дерменджиев

"Всички знаем какво представлява "Левски". Това е голям отбор с богата история. Искам да играем агресивен, комбинативен и нападателен футбол. Не мога да говоря за промени. Нека първо се запозная с наличните футболисти. Ще разговарям с играчите. Малко или много у тях има стрес, тъй като в последната година се сменят няколко треньори. Желанието ми е колкото се може по-бързо да започна работа с отбора. Няма какво да се заблуждаваме. Предстои ни много работа. Имам уверението на ръководството, че доста неща ще се променят към добро. Думата на Павел Колев ми е достатъчна", заяви още Георги Дерменджиев.

В неговия щаб остават българските помощници - Асен Букарев, Димитър Иванков и Тодор Симов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене