Секси шефки свалят дрехи

Кристина е любимка на всички на "Армията"

Футболът отдавна не е само мъжка територия, а жените в него стават все по-сексапилни. Куп красиви дами успешно ръководят клубните дела в редица отбори. Немалко от тях се справят далеч по-добре с работата от силния пол.

Някои от футболните шефки са по-разкрепостени и не се свенят да показват секси форми за радост на феновете. Българските отбори не остават по-назад от тенденцията и все по-често назначат жени на ръководни постове. Наскоро от ЦСКА избраха за пресаташе чаровната дупничанка Ина Кръстовчева, но рибата изби директорката в маркетинговия отдел Кристина Димитрова. Преди броени дни татуираната красавица показа перфектно тяло от бреговете на Танзания. Криси е може би най-голямата красавица на "Армията", но мераклиите нямат шансове - тя е женена с дете.

Барбара Берлускони е много богата и секси
Барбара Берлускони е много богата и секси

В големите първенства красивите дами отдавна не са рядкост. Сред най-влиятелните жени във футбола доскоро бе палавата Барбара Берлускони, която управляваше "Милан". Покрай шефските дела щерката на Силвио Берлускони успя да забие нападателя на тима Алешандре Пато, имаше афера и с Леондардо ди Каприо.

Шефката на "Мансфийлд" се забърка в скандали
Шефката на "Мансфийлд" се забърка в скандали

В Англия също имат свой сексимвол сред футболните началнички. Това е директорката на "Мансфийлд" Каролин Стил, която така гори за отбора си, че бе арестувана за непристойно поведение. Впоследствие английските медии разкриха, че преди години Каролин се е изхранвала като порноактриса...

Цеца се отказа от футбола
Цеца се отказа от футбола

Най-много красавици като че ли има в сръбското първенство. Сред пионерите е Цеца Ражнятович, която ръководеше "Обилич" след убийството на мъжа й Аркан. В звезда се превърна бившият сексапилния маркетингов директор на "Партизан" Снежана Филипович.

Сексапилната Снежана омая Милан Борян
Сексапилната Снежана омая Милан Борян

Тя е омъжена за бившия вратар на "Лудогорец" Милан Борян, който сега пази за "Цървена звезда".

Викица не се притеснява от възрастта си
Викица не се притеснява от възрастта си

Може би най-атрактивната е президентката на "Банат" Викица Вучуревич. Тя не се свени да се снима гола дори прехвърлила 50-те години. Наричана е "сръбската Шарън Стоун" и е сред най-богатите жени в страната.

Това са само част от красавиците шефки във футбола, а по всичко изглежда, че за радост на феновете те ще стават все повече...

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене