Плеймейтка става чалгарка

Плеймейтката Ирена Георгиева сащиса хората с кавър на "Деспасито"

Тръгва по стъпките на Николета

Несрин Исинова пробива с апетитни форми и без задръжки

Чалгата и еротиката отново доказаха топлата си връзка. Апетитната плеймейтка Несрин Исинова ще става фолкпевица, научи "България Днес".

Подгласничката на победителката в последното издание на „Мис Плеймейт“ пее песни на звездите от лекия жанр Галин и Цветелина Янева и ги публикува в личните си профили в социалните мрежи. Фаталната брюнетка впечатлява фенове и продуценти със сочни форми и е твърде вероятно да пробие в чалга средите освен с глас и с голотата, която особено допада на смуглата красавица, категорични са почитатели на голотата й.

Николета също се пробва в музикалния жанр
Николета също се пробва в музикалния жанр

Свенливостта и срамежливото поведение са чужди на плеймейтката. Това Несрин доказа още преди да се качи на сцената на еротичния конкурс. Тя обяви, че поддържа изпънатата си форма със секс и ябълки, а в речника й думата "срам" не фигурира.

Несрин вярваше, че ще спечели „Мис Плеймейт“, с мотива, че красотата и талантът й изпъкват пред тези на останалите претендентки. Исинова обича шампанско с ягоди и мъже, които успяват да издържат на темпото й.

Анджелина
Анджелина

Сега темпото й е пренасочено от плеймейтските среди към тези на лекия жанр. Освен парчета на известни фолкизпълнители Несрин пее и песни на турски. Така тя има възможност да пробие на два фронта и у нас, и в нашите съседи.

"Браво, мило. Пайнера те чака!", са едни от най-често срещаните коментари под нейните кратки изпълнения от по 20-30 секунди. Намират се и зложелатели, които твърдят, че във филмчетата не пее Несрин или че чалгарка от нея няма да стане.

Историята помни няколко силиконови плеймейтки, които пробваха да пробият на фолксцената. Най-известният случай е с Николета Лозанова, която записа песен и клип с Ванко 1. Преди седем години излезе песента "Истински обичана", а коментарите за нея бяха повече от потресаващи. В клипа участваше и Валери Божинов.

Една идея по-успешна е чалга кариерата на друга скандална плеймейтка - Анджелина Атанасова. Еротичната моделка, която лъсна в порноклип с приятеля си, записа няколко песни и имаше амбиция за участия, но около нея не се шуми и меракът й не се реализира особено.

След това и плеймейтката Ирена Георгиева изуми народонаселението с кавър на тоталния летен хит "Деспасито". Моделката пусна скандално видео в интернет със заглавие "Деспасито, вкарай ми го в таксито". Красавицата се снима излегната на хамак, с чаша вино в ръка, докато стене неприлични рими.

Каква ще бъде първата песен на колежката й Несрин Исинова, все още не е ясно, но почитателите на голата плът тръпнат в очакване.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене