Българска балада направи фурор в Европа

Българска песен предизвика фурор в музикалните среди в Европа.


Новото парче на изпълнителите Ирена и Александър - "Обещание", удари върховете на музикалните класации. Двамата напуснаха продуцентите си от "Ара мюзик" и след голяма творческа пауза се завръщат на творческия небосклон.


"Искахме песен, която да остане във времето, песен, по която работихме доста време съвсем сами. Песен с послание към всички влюбени. Надяваме се да достигне до сърцата на хората, защото е направена с много любов, а защо не и да се превърне в хит по сватбите", споделят пред "България Днес" Ирена и Александър.


"Снимахме на една кариера около Перник. Още като отидохме ни преместиха от локацията и трябваше да чакаме взривове. Хората си взривяват там постоянно. Друго интересно беше сцената с копието, понеже трябваше да тичам с всичка сила към него, си беше малко трудничко да не се пробода наистина. И накрая пианото, което изгорихме до пепел. Докато снимахме около него, доста си хвърчаха искри, то си изгоря нацяло, беше си гореща обстановка", разказа още Александър.


Парчето бързо набира популярност в интернет и вече се слуша масово не само в България, но и в чужбина. Фенове от Централна и Западна Европа пишат на изпълнителите, че са впечатлени от песента. Музиката и аранжиментът са на Diamont Beat Production, текстът е дело на Анастасия Мавродиева, а режисьор е Явор Йовков.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене