Дебора вбеси майките

Пуши бременна

Певицата ражда до дни, показа корема

Фолкпевицата Дебора си навлече гнева на майките, след като призна, че си позволява да пуши по няколко цигари на ден. Чалгаджийката е в напреднала бременност и се очаква да роди през февруари, но до този момент упорито криеше корема си от суеверие, както самата тя призна.

На въпрос, отправен й от фенове, дали цигарите не вредят на бебето, 28-годишната бъдеща майка отговори: "Не е препоръчително, но не смятам, че няколко цигари на ден вредят".

Упреците и обидите към пушещата бременна изпълнителка не закъсняха и потребители в мрежата я обявиха за безотговорна, простачка, лоша майка, която рискува здравето на нероденото си бебе.

"Как е възможно, това дете може да се роди с астма и дори рак, не мога да повярвам?", коментират загрижени родители.

Дебора криеше корема от суеверие
Дебора криеше корема от суеверие

Дебора, която за първи път призна, че очаква дете пред "България Днес", не крие, че бебето е било непланирано и първоначално била шокирана. Също от суеверие, брюнетката отказа да сподели името, което е избрала за наследника си, но е сигурно, че ще е с буквата "С" на бащата Стоян. Изпълнителката не крие, че е качила близо 25 кг, но това не я притеснява, тъй като вярва, че бързо ще успее да се възстанови, след като роди.

Певицата си пафка цигари без притеснение
Певицата си пафка цигари без притеснение

Певицата чака момченце от приятеля си, с когото са заедно от малко повече от година. Мъжът й живее от 8 години в Германия, но Дебора била категорична, че иска да роди в България.

Дебора имаше връзка с Илия Царски
Дебора имаше връзка с Илия Царски

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене